Ahoj babenky...chodievate resp robite si skor voskovu depilaciu,pouzivate holiaci strojcek alebo jednorazovu ziletku?co uprednos
Ziadna znas ani nase okolie a partneri nemame radi ked uz su znova viditelne chlpky alebo ked je nasa pokozka na dotyk ako kaktus..ako proti tomu bojujete, natierate sa nejakym mliekom..hladka pokozka je fajn ale ako na to...
@luthien no preco nie? viem ze je to strasna strasna bolest, ale ked to uz tolko ludi vydrzalo tak si hovorim ze snad nie som taka padavka ...a najlepsia by bola pre mna kombinacia brazilska depilacia cukrovou pastou ale vsade kde som sa pytala pouzivaju len vosk, nejak nemozem natrafit na to spravne studium alebo kozmeticku ...
@cryingwords ja to neobjednavam ja som nezila na slovensku nejaky cas a odkedy som nazad tak pouzivam len tie pasiky
ale v dmku maju podobnu vec vola sa to opilca ale nikam okrem obocia som si ju este nedavala tiez to je taka....no...taky hrncek vsetci vieme co myslim
@nathalicatko nie. ono to je sklb AU a za 2 sekundy to uz neboli
Ako dcéra kozmetičky trpím depiláciu voskom - nohy, pazuchy odkedy ma začali trápiť chlpy. Čo je už 5 rokov a čo sa týka nôh, mám teraz asi o polovicu menej chlpov a sú také jemné, že uau (pred pár rokmi ešte neboli). Už sa dokonca pri depilácii nôh i stehien dokážem usmievať ako v reklame!
A inak, tá brazília - kurva to bolí. Zažila som len dva razy (a ani nie celé) a myslela som, že umriem. Minulý mesiac so to začala riešiť laserovou depiláciou (tá bolesť je oveľa znesitelnejšia, efekt trvalý a ja to mám zadarmo viacmenej) lebo žiletky sú fuj a nedajú sa používať celý život. (čo mi pripomína, že kupovať si žiletky s kokosovou vôňou je chujovina, ak používate pánsky gél na holenie s výraznou mentolovou vôňou)
A z epilátoru mám strach, proste jak sa to začne točiť chytá ma úplná panika.
Používam dámsku žiletku (s tromi čepeľami) ale teraz, keď sa tak výrazne oteplilo a všetci vytiahli letné oblečenie, uvažujem nad voskovými pásikmi Veet. Inak, mám doma aj elektrický epilátor, ale s toho mám strach
v lete žiletku, pretože nosím každý deň krátke veci, čiže využívam najrýchlejší a najjednoduchší spôsob holenia. mimo leta strojček, lebo tam je treba trocha dlhšie chĺpky a hladké nohy mi potom vydržia dlhšie, tak sa s tým nemusím toľko zaťažovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
presne....( cukrová pasta ma láka, ale nikde neviem nájsť schopnú kozmetičku, ktorá sa toho nebojí a testovacím králikom bol niekto iný, než ja...-.-"
ziletka je zlo
podla mna sa to da uplne v pohode prezit
Cukrovu.
nohy a ruky zvladam aj sama doma ked sa mi chce (co sa mi casto nechce
bud veet voskove pasiky alebo toto mam hrozne rada
len to na slovensku nedostat
ale v dmku maju podobnu vec vola sa to opilca ale nikam okrem obocia som si ju este nedavala tiez to je taka....no...taky hrncek vsetci vieme co myslim
@nathalicatko nie. ono to je sklb AU a za 2 sekundy to uz neboli
@najivna hm, to neznie až tak hrozivo...ale sama by som si to neurobila... pud sebazáchovy je u mňa príliš vysoký ( ale ďakujem za info
A inak, tá brazília - kurva to bolí. Zažila som len dva razy (a ani nie celé) a myslela som, že umriem. Minulý mesiac so to začala riešiť laserovou depiláciou (tá bolesť je oveľa znesitelnejšia, efekt trvalý a ja to mám zadarmo viacmenej) lebo žiletky sú fuj a nedajú sa používať celý život. (čo mi pripomína, že kupovať si žiletky s kokosovou vôňou je chujovina, ak používate pánsky gél na holenie s výraznou mentolovou vôňou)
A z epilátoru mám strach, proste jak sa to začne točiť chytá ma úplná panika.
ale inak kaktus mám väčšinu roka na háku a partner si MUSEL zvyknúť
na lytka- obcas epilator, alebo aj voskove pasiky,
na stehna- depilacny krem, lebo po ziletke mi scervenaju a zapalia
pod pazuchami a intimna cast tiez ziletka...
K tomu pouzivam mlieko na spomalenie rastu chlpov, co trocha zabera,skusala som, ze jedna noha natreta a druha nie a bol dobry rozdiel