podla toho ake mam tricko.. ak mam take kde mam vystrih tak si ,, za to mozem sama,, ze sa kukam, takze by som mu isto nenadavala ani nic ... ked ,,provokujem,, tak mi treba nie? ale ked mam normal tricko tak ma hned napadne, ci mi nepresvita bradavka alebo nieco take .. alebo ci mam nakrivo.. alebo ci sa mu len pacia moje prsia...
@nicolauska nie si jedina, u mna je to rovnako..a tiez by mi to bolo vlastne jedno, kedze nie som prave z tych komunikativnych, ale este stale musi niekto jebnuty alebo smrdiaci, alebo nejaky podobny mily extrem pri mne sediet
ved ak chce nech sa kuka, aj ked ja nikdy nenosim vystrihy a aj keby som mala vystrih som (takmer) plocha, ale ked chce nech sa pozrie, neubudne zo mna
niekedy svojimi reakciami prekvapujem samú seba takže nemôžem vylúčiť možnosť, že by som si toho užívala ale momentálne je moje uvažovanie nastavené tak, že by som si asi dala mikinu a zapla po krk samozrejme záleží od toho ako by vyzeral ten čo by sa pozeral ak nejaký pochybný smradľavý chlípny asociál tak by som sa s najväčšou pravdepodobnosťou zdekovala a išla preč
Neodišla, nezbila by som ho, však ja som tiež občas pozriem chlapovi na zadok.... Ako sa poznám určite by som trepla nejakú pripomienku v zmysle, že sa mi prsia nemenia každý 10 sekúnd, takže mi na ne nemusí stále zízať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
Ale ak by bol pekný (teda odetý v čiernom, vlasatý, bledý a tak) tak sa ešte vystriem a vypnem hruď viac
raz sa mi tak čašník pozeral do výstrihu, že nedával pozor, čo robí a rozbil pohár
detto
ale u mňa platí to čo u @ladyfox s tým že nemusí mať ani dlhé vlasy, stačí keď má v sebe iskru
@popolcek No pár je i takých exemplárov, to je fakt
ak by to bolo čosi iné tak taška na kolená, zdvihla vystrih ak sa da a ak by som bola v tom kupéčku len ja a on odišla by som odtal
pripadne si obleciem mikinu a prekrizim ruky pricom ho zabijem pohladom
...I don't want to talk to You girl, I just want to stare at Your boobs... Ok ?
Nothing less and nothing more
je mi to jedno, väčšinou nie som duchom prítomná
Tak ma drbni na net do zoznamu dlznikov
drbnem ti jednu po riti ked neodpises!
@smajdalf ja mám rolák si slepý? úchyl
» www.sme.sk/c/3403810/teplo...
Aj keď neviem, čo by si chcel pozerať na mne, takom nevyvinutom človeku