Chodím do klubov zabaviť sa, zatancovať s kamarátkami a hlavne vypnúť. Zväčša chodím tam, kde opilcov vyhadzujú jedným šmahom, takže ani toto ma neobťažuje. Už len tie hnusné zafajčené priestory...
nehocidm casto na diskoteky a hlasovala oms za prvé ale obzeram sa vzdy po chlapcoch lebo vtedy taka hanbliva niesom ale nechodim dodakyhc klubov tolen zatial oms bola po takych dedinskych ale tie us najlepsie!
@exonr poznáš také že turistika, kúpalisko, von s kamarátmi (na ulici),stanovanie, lyžovanie,sánkovanie,športovanie alebo len kľudne sedieť doma či už nad knihou alebo PC? Si myslíš že každý víkend treba ísť na disky a ožrať sa aby ťa brali taxíkom domov?
a hrozne, ale hrozne masakralne brutalne extremne MASIVNE nenavidim, ked si poniektori myslia, ze som tam prisla zbalit ich a chcu so mnou silou mocou tancovat a tak
idem tam tak 5 krát za rok, ale to len preto, lebo tam idú kamaráti a nemala by som čo robiť. Tak ked uz som tam tak tancujem, ale fakt ma to tam inak nebaví. neviem si ani predstavit TAM niekoho baliť...
A inak na diskotéky nechodievam,lebo mám radšej iný štýl hudby.Ale už keď sa tam vyskytnem,tak preto,že chcem stretnúť známych a vytancovať zo seba všetky problémy a starosti...A zasmiať sa,lebo ožratý frajerikovia na zbalenie slečiniek používajú riadne sprosté techniky
Ale určite posledné miesto,kde by som niekoho balila je diskotéka...Ja potrebujem dlhovlasého chlapa s pivným bruchom a nie tam ožratých chujkov
Lebo je fajn na záver piatku, vlastne teda ešte predtým, ako sa napchám kebabom, si ísť na hodinku zatancovať.
Ale keďže minule nám ten kkt vyhadzovač vylial broskyňovicu len preto, že sme sa jej napili vnútri v podniku, tak teraz musím bojkotovať jedinú diskotéku u nás, kde ma pustia aj keď nemám 18. Čo už.
hoci radšej chodím na koncerty, kde hrá hudba ktorú mám naozaj rada, raz za mesiac si idem zatancovať a zabaviť sa s kamarátmi na dedinskú zábavu.. a popri dedinskej zábave môže ísť aj bystrické ministry s breznianskym siriusom dokopy do riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Chodím do klubov zabaviť sa, zatancovať s kamarátkami a hlavne vypnúť. Zväčša chodím tam, kde opilcov vyhadzujú jedným šmahom, takže ani toto ma neobťažuje. Už len tie hnusné zafajčené priestory...
mňau
chodím tam sa hlavne zabaviť s partiou a zatancovať si
Ale niee, rozbiť sa predsaaa
ale nie, nemám rada disky...
a hrozne, ale hrozne masakralne brutalne extremne MASIVNE nenavidim, ked si poniektori myslia, ze som tam prisla zbalit ich a chcu so mnou silou mocou tancovat a tak
@beaurebelle nahodou tie pritulne mam rad
Inak skôr budú traktory padať, ako sa tam ja vyskytnem
A inak na diskotéky nechodievam,lebo mám radšej iný štýl hudby.Ale už keď sa tam vyskytnem,tak preto,že chcem stretnúť známych a vytancovať zo seba všetky problémy a starosti...A zasmiať sa,lebo ožratý frajerikovia na zbalenie slečiniek používajú riadne sprosté techniky
Ale určite posledné miesto,kde by som niekoho balila je diskotéka...Ja potrebujem dlhovlasého chlapa s pivným bruchom a nie tam ožratých chujkov
Ale keďže minule nám ten kkt vyhadzovač vylial broskyňovicu len preto, že sme sa jej napili vnútri v podniku, tak teraz musím bojkotovať jedinú diskotéku u nás, kde ma pustia aj keď nemám 18. Čo už.