Ahojte. Kto z Vás bol na vianočných trhoch v Košiciach?
Ahojte, ak ste niekto boli v ke na trhoch tak prosím napíšte či sa tam oplatí ísť? V piatok ideme zo školy na viaočné košice a neviem či sa mi oplatí ísť. Aké sú tie stánky? Je tam nejaká vianočná atmosféra? Vopred diky
vianocna atmosfera by aj bola, ak do toho zahrnas varene vinko, pecenu klobasu a podobne fajnotky (ale nekrestansky predrazene, ber si vacsie vreckove), rozne remeselnicke cacky v stankoch, nejaki ti skolkari na podiu, vianocne pesnicky a tak...hej, podla mna sa ja oplati. Trhy su u nas vzdy pekne, skoda ze sneh nie je, ale pokial nebude vyslovene prsat, moze to byt pekny vylet
Ak keď nie je sneh, je to krásne.. v stánkoch nič okrem mastných jedál a medoviny/vareného vína nenájdeš, ale je to podľa mňa aj tak krásne až na tú plnku ľudí ....
Medovinku majú dobrú s príchuťou cherry asi v siedmom stánku od tesca, na tej istej strane (1dcl - 1e).. asi o 3-5 stánkov ďalej sú skvelé ručne robené lokše (1,9e) ... oproti lokšiam máš stánok s absolútne skvelými klobáskami (to neviem čo stojí popravde)..
Všetko je to vskutku veľmi zdravé a aj cenovo dostupné, ale povedzme si narovinu.. kvôli čomu tam ideme?
Ešte k tomu snehu.. mne osobne nevyhovuje šliapanie po snehovej kašičke a papanie s omrznutými rukami, takže som bol na trhoch včera a bolo to vcelku fajn..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nemá to atmošku lebo nie je sneh :/
a víno je kyslé a divné a proste je to krutipysk a okožmur
a pri dóme majú stánok s ručne spracovanou levanduľovou kozmetikou ^^
a inak, minulý rok boli lepšie
ja levanduľu zbožňujem to sa mi páči
Všetko je to vskutku veľmi zdravé a aj cenovo dostupné, ale povedzme si narovinu.. kvôli čomu tam ideme?
Ešte k tomu snehu.. mne osobne nevyhovuje šliapanie po snehovej kašičke a papanie s omrznutými rukami, takže som bol na trhoch včera a bolo to vcelku fajn..
diky za podrobné info