Aj keď predpokladám že väčšina z vás rozmýšľa tou 50 gramovou klobásou tak dúfam, že sa tu nájde aspoň 10% chlapov čo povie že si vyberú radšej tú slušnú aj keď škaredú.
ale v podstate, páči sa mi to čo väčšina chalanov/chlapov(nazvi to ako chceš) nepovažuje za babu s super postavou, alebo vyslovene peknú babu, čiže keby som možnosť č.2 upravil podla svojho tak si vyberiem tú -.-
nema super postavu, ale hodi sa ku mne. Od idealnej zeny ma tak daleko, jak ja od idealneho muza. Mne pride krasna, dusou aj vzhladom. Nieje slusna, ale to niesom ani ja. Je strasne roztomila a vie ocenit kazdu sekundu, ktoru sa jej venujem. Nikdy sa s nou nenudim, lebo ma bavi sa na nu kludne len pozerat. Je tak inteligentna, ako to potrebujem. Sprava sa primerane svojmu veku a nechce sa pri mne tvarit starsie. To mi zatial staci.
Rovnako ako sa dá povedať, že načo je pekné dievča, keď má podľa tvojej formulácie v hlave nasraté, sa dá oponovať, že na čo mať dievča ideálnych vlastností, keď ťa jednoducho nepriťahuje.
Taká vsuvka: Jeden muž mal rád tri ženy a nevedel sa rozhodnúť, s ktorou sa má oženiť. Tak dal každej 5000 doláov, aby s nimi urobili, čo uznajú za najlepšie.
Prvá si nakúpila šaty, kozmetiku, šperky a hovorí:
"Urobila som, drahý, všetko pre to, aby si mal tu najkrajšiu ženu."
Druhá nakupila veci pre neho:
" To preto, drahý, aby si vedel, ako na teba myslim."
Tretia vložila peniaze do podnikania a po krátkej dobe priniesla manželovi nazad 10 tisíc:
"Aby si videl, aká som šikovná."
I zamyslel sa a nakoniec si vybral tú s najvačšími prsiami.
keby, že som neni bukvica, tak by mala byť nerozpišťaná, torchu moletnejšia, nie však rozkysnutá basa a ako sa hovorí aj do koča aj do voza .........filip
tak jak @ironic , pokial ma nepritahuje tak mi je jedno ze je mila a inteligentna, a pokial je tupa tak mi je jedno ze je pekna. "do zivota" ani jednu taku.
A zas tu vidím že aká je tá ludská mysel obmedzená (ach) a keby dáš príklad 90,60,90 a bola by milá, celkom inteligentná študentka ktorá by bola naozaj krásna a úplne v pohode ? taká akože neexistuje ? krucinál !
podla mna, kazdeho cloveka najprv zaujme osoba opacneho pohlavia svojim vyzorom. az neskor zisti aci sa k sebe hodia... je jedno ci je mudra, hlupa, pekna alebo skareda...ak si sadnu a hodia sa k sebe je to v poriadku.
tu sa pytas presne na dva typy (uszkoprofilovane) vseobecne sa da povedat, ze ak si chce chalan uzit (a holka s nim bude) tak si vyberie tu prvy. ak vsak chce plnohodnotny vztah, tak pojde skor po druhej.
neberme do uvahy vztah kde sa iba trtka
jo a je tu este jedna indicia: zalubenost( casto sa pletie s laskou) vtedy je jedno ci je pekna , skareda, mudra ci hlupa, jednoducho s nou chce ten chalan byt.
@zuzana236 nehadz vsetkych muzov do jedneho vreca prosim Nie vsetci rozmyslaju klobasou!
Ale jedna rada pre Teba - ked mas takú profilovu foto aku máš ani sa nečuduj že pri Tebe budú muži rozmyšlať svojou klobasou!!! Tou profilovkou daváš niečo najavo
Jednoznačne čo som si ja vybral pri mojej priatelke je ta druha možnosť Samozrejme ja mam kombinaciu - moja priatelka je nadhernaaa srdcom, charakterom, povahou, inteligenciou.. ma charizmu.. je originálna - no zároveň je nádherna aj po telesnej stránke.. Ale ak by aj svoju fizicku krasu stratila.. alebo ak by sa jej vplyvom zdravia a veku zmenila tak ju NEOPUSTIM
pôvodne som chcela založiť anketu, dievčata akí muži sa vám páčia, ale som si to rozmyslela, lebo admin mi hneď prvú anketu ako som sa tu zaregistrovala zmazal
a z mužov v tejto diskusii sa mi páči @jemino celkom ma rozumné názory...
Môj názor jetakýto: ak dievcata chcu zaujat telom.. ak davaju do popredia svoje "PREDNOSTI" a nie srdce - stane sa to ze sa na taketo dievca/zenu prilepia muži čo im ide len o ten sex! t.j. rozmyslajú penisom!!!
Preto dievcata dobre si rozmyslite akých mužov chcete pritiahnuť - každá ste si strojcom svojho stastia či nestastia
@zuzana236 v každom prípade je pre mna dolezite vybrat si dievča ktoré vie byť VERNÉ!
Niekedy sa stava ze tie velmi inteligentne su natolko inteligentne ze sa nedokazu rozist s chalanom co ich podvadza tak robia aj oni na oplatku to iste - podvadzaju - keby su skutocne inteligentne tak sa s kretenom rozidu.. potom si daju pauzu na vyliecenie zo zranení.. a nasledne mozu ist do dalsieho vztahu!
A ja som takú slecnu nasiel - a som neskutocne vdacny ze je mi verná aj maličkostiach - protezoe kto ma vernost v malych veciach odola aj vo velkych veciach
Určite tú druhú, pretože si neviem predstaviť dlhodobejší vzťah s vymletou babou a krátkodobé nevyhľadávam Okrem toho, keď sa už bavíme o vzhľade, tak pre mňa je krása tváre dôležitejšia ako postava
poznám veľa báb, ktoré nie sú najkrajšie a nie sú ani blbé, chlapi po nich idú ako po údenom nemyslím si, že by boli všetci chlapi až tak zle na tom, že si vyberú dáku jeblinu prsnatú, keď nevie ani koľko je 2x2. napr. ani ja som nikdy nebola pekná so súmernou postavou, ale chlapov bolo okolo mňa vždy dosť.
@jemino No neviem ako teba, ale mňa priťahujú aj ženy, ktoré nemajú 90 - 60 - 90 , resp. nemajú trojky, prípadne úplne dokonalý zadok...
Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ak mám možnosť výberu -dve baby, obe s peknou tvárou, prvá s perfektnou postavou, druhá s horšou, pričom prvá je inteligentná, ale nie veľmi zábavná a intelektuálne stimulujúca , no druhá je mimoriadne intelektuálne stimulujúca, tak volím jednoznačne tú druhú.
Keďže hovorím z vlastnej skúsenosti, tak je jasné, že sem nepíšem alibistické príspevky, ale to čo si naozaj myslím a podľa čoho si vyberám ženy
Muži sú rôznorodá skupina a takmer u každého je dôležitosť jedného faktoru hodnotenia krásy (sympatií) odlišná od ľubovoľného iného muža... Pričom je jasné, že každému mužovi sa páči pekná tvár a pekná postava, ale nie u každého zohráva toto kritérium rovnako veľkú dôležitosť
Okrem toho toto je hypotetická sitúcia, kde sú na výber len tieto dve možnosti... Ak by bola treťou synergia týchto dvoch, tak samozrejme volím ju. Ale ak tu nie je, tak moja voľba je jasné, pretože duševné vlastnosti sú pre mňa dôležitejšie ako jeden fyzický faktor
@jemino aha sorry... asi myslíš otázku, ktorú si mi položil ty... Nie, neviem si to predstaviť... aj keď to nebolo predmetom otázky zakladateľky ankety....
@tomas71 ja viem no.. ale myslim ze ona chcela tym povedat ze ci peknu a sprostu, alebo skaredu a inteligentnu, len to nechcela tak na rovinu formulovat
@jemino neviem, čo chcela povedať... ja som odpovedal na to, načo sa pýtala To, že sa nevie priamo spýtať, je jej problém. Ale možno chcela len vedieť, aká je pre mužov dôležitá postava
podľa mňa sa to, že je žena krásna nevylučuje s tým, že je múdra... Poznám takú, ktorá je fakt moc moc krásna, primerane inteligentná, veľmi rozumná a fakt správna... a zase aj také, ktoré veľmi pekné nie sú, ale ani toho rozumu veľa nemajú... aj keď každá žena je krásna, len treba na nej to pekné nájsť... krása je veľmi relatívny pojem, sto ľudí, sto chutí.....
ja by som ti dal nejakú normálnu odpoveď, ale ty si kompletne všetko zaškatuľkovala a tak ju nedostaneš
90:60:90 neznamená super postava a super postava neznamená, že je pekná - ide aj o tvár atď. a potom, že je plochá alebo malá neznamená, že má zlú postavu alebo že je škaredá...
a pokiaľ ide o otázku, nevybral by som si ani jednu na vzťah, lebo si to myslela asi tak, že tá druhá by sa mi nepáčila - aj keď na tom, že by bola malá, alebo by nemala trojky, nevidím nič zlé. proste je normálne, že musí tam byť aj fyzická príťažlivosť. tak neviem, asi podľa tvojho škatuľkovania patrím do kategórie 90% a rozmýšľam svojou 50 gramovou klobásou
inak opak od malej (podľa teba škaredej) je veľká... takže veľké dievča = pekné dievča? wtf? alebo si myslela výšku? lebo mne sa páčia nízke dievčatá a pokiaľ viem, nie som jediný...
už by som mal prestať, ale ešte mi to nedá... keď škatuľkuješ ty, tak môžem aj ja - aby nastala taká situácia, že si budem vyberať medzi rôznymi babami, tak to by som musel byť sakra bohatý
co je to za picovinu? poznam 654364 chlapov, s KAZDYM som sa uz bavil o zenach a 99% z nich ABSOLUTNE neriesi velkost prs ci zopar kil navyse. ty si proste dalsia baba, co psychologiu muzov pozna len z cozmogirl
jáj, drahí moji, nebudem zase vulgárna a hysterická, preto iba slušne napíšem, že súhlasím s @antifunebracka a vybúvrim sa až zajtra keď si tu ďalšia bude riešiť komplexy
Niekto si tu rieši zas a znova komplexy? Odkedy musí byť pekná baba automaticky hlúpa? Nechápem. A aj tí čo ti napíšu, že tú škaredú a neinteligentnú, tak je to blbosť, lebo každý si vyberá aj podľa toho, či ho tá osoba priťahuje fyzicky alebo nie. Či je to baba alebo chalan.
Krása nieje všetko, aspoň nie u mňa. Lenže je diskutabilné baviť sa či alebo nieje niekto múdry. Každý si sám o sebe v duchu myslí že je ten najmúdrejší. Ale našťastie sú medzi nami aj ľudia ktorý si dokážu priznať chybu a počúvnuť iného/iných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
nepáčia sa mi dokonalé baby, a nepáčia sa mi ani suché baby
a sprosté takisto nie
A múdrejšiu, ťažko znášam, niektoré kecy o problémoch s make upom a pdobných blbostiach už v triede, neviem či by som to zvládol vo voľnom čase
To nevieš, že inteligentné nemajú najmenšiu šancu, lebo sú opachy? Tak to vo svete chodí, zmierte sa s tým
(džouk)
Prvá si nakúpila šaty, kozmetiku, šperky a hovorí:
"Urobila som, drahý, všetko pre to, aby si mal tu najkrajšiu ženu."
Druhá nakupila veci pre neho:
" To preto, drahý, aby si vedel, ako na teba myslim."
Tretia vložila peniaze do podnikania a po krátkej dobe priniesla manželovi nazad 10 tisíc:
"Aby si videl, aká som šikovná."
I zamyslel sa a nakoniec si vybral tú s najvačšími prsiami.
Blbá otázka...
Aj tak ťa musí to dievča najprv zaujať výzorom, ale určite radšej inteligentnú, slušnú milú..
bohužial prvé čo si človek pri kontakte s iným všimne je výzor ale velakrát sa mi človek/dievča páči podla toho ako sa správa a aká je
tu sa pytas presne na dva typy (uszkoprofilovane) vseobecne sa da povedat, ze ak si chce chalan uzit (a holka s nim bude) tak si vyberie tu prvy. ak vsak chce plnohodnotny vztah, tak pojde skor po druhej.
neberme do uvahy vztah kde sa iba trtka
jo a je tu este jedna indicia: zalubenost( casto sa pletie s laskou) vtedy je jedno ci je pekna , skareda, mudra ci hlupa, jednoducho s nou chce ten chalan byt.
a klobasa ma vysiet v komore... xixi
nazyvajte penis penisom,nie klobasou dehonestujete klobasu
Ale jedna rada pre Teba - ked mas takú profilovu foto aku máš ani sa nečuduj že pri Tebe budú muži rozmyšlať svojou klobasou!!! Tou profilovkou daváš niečo najavo
Jednoznačne čo som si ja vybral pri mojej priatelke je ta druha možnosť Samozrejme ja mam kombinaciu - moja priatelka je nadhernaaa srdcom, charakterom, povahou, inteligenciou.. ma charizmu.. je originálna - no zároveň je nádherna aj po telesnej stránke.. Ale ak by aj svoju fizicku krasu stratila.. alebo ak by sa jej vplyvom zdravia a veku zmenila tak ju NEOPUSTIM
a z mužov v tejto diskusii sa mi páči @jemino celkom ma rozumné názory...
Môj názor jetakýto: ak dievcata chcu zaujat telom.. ak davaju do popredia svoje "PREDNOSTI" a nie srdce - stane sa to ze sa na taketo dievca/zenu prilepia muži čo im ide len o ten sex! t.j. rozmyslajú penisom!!!
Preto dievcata dobre si rozmyslite akých mužov chcete pritiahnuť - každá ste si strojcom svojho stastia či nestastia
Niekedy sa stava ze tie velmi inteligentne su natolko inteligentne ze sa nedokazu rozist s chalanom co ich podvadza tak robia aj oni na oplatku to iste - podvadzaju - keby su skutocne inteligentne tak sa s kretenom rozidu.. potom si daju pauzu na vyliecenie zo zranení.. a nasledne mozu ist do dalsieho vztahu!
A ja som takú slecnu nasiel - a som neskutocne vdacny ze je mi verná aj maličkostiach - protezoe kto ma vernost v malych veciach odola aj vo velkych veciach
Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ak mám možnosť výberu -dve baby, obe s peknou tvárou, prvá s perfektnou postavou, druhá s horšou, pričom prvá je inteligentná, ale nie veľmi zábavná a intelektuálne stimulujúca , no druhá je mimoriadne intelektuálne stimulujúca, tak volím jednoznačne tú druhú.
Keďže hovorím z vlastnej skúsenosti, tak je jasné, že sem nepíšem alibistické príspevky, ale to čo si naozaj myslím a podľa čoho si vyberám ženy
Muži sú rôznorodá skupina a takmer u každého je dôležitosť jedného faktoru hodnotenia krásy (sympatií) odlišná od ľubovoľného iného muža... Pričom je jasné, že každému mužovi sa páči pekná tvár a pekná postava, ale nie u každého zohráva toto kritérium rovnako veľkú dôležitosť
Okrem toho toto je hypotetická sitúcia, kde sú na výber len tieto dve možnosti... Ak by bola treťou synergia týchto dvoch, tak samozrejme volím ju. Ale ak tu nie je, tak moja voľba je jasné, pretože duševné vlastnosti sú pre mňa dôležitejšie ako jeden fyzický faktor
kto by chcel jebnutú lopatu?......veď a ty by si chcela pekného dementa alebo normálneho chalana ktorý by ťa okrem toho že ťa pojebe aj zabaviť?
A aby som nezabudla:
90:60:90 neznamená super postava a super postava neznamená, že je pekná - ide aj o tvár atď. a potom, že je plochá alebo malá neznamená, že má zlú postavu alebo že je škaredá...
a pokiaľ ide o otázku, nevybral by som si ani jednu na vzťah, lebo si to myslela asi tak, že tá druhá by sa mi nepáčila - aj keď na tom, že by bola malá, alebo by nemala trojky, nevidím nič zlé. proste je normálne, že musí tam byť aj fyzická príťažlivosť. tak neviem, asi podľa tvojho škatuľkovania patrím do kategórie 90% a rozmýšľam svojou 50 gramovou klobásou
Súhlasím s tebou..
Keby som volil, s kým žiť v jednej domácnosti, tak pochopitelne druhú možnosť.
Lebo verte neverte , ja vzťahy nezačínam kôli sexu.
Hladám osobu, s ktorou vybudujem budúcnosť.
Momentálne mám za to, že som ju našiel
bitch please..