Co si tak predstavite ked pocujete niekde v telke hovorit o HIV ci AIDS, co to je a v com je rozdiel?. Prave som cital clanok o WTC a tak ma napadlo ze prispejem dalsim skandalom, za ktory su zodpovedne p
Hej o tomto som už aj čítal - mal som aj nejaký link na jednu webstránku kde to presnejšie rozoberajú a boli tam aj videá z rôznych bysokoškolských prednášok - len to akosi neviem nájsť. Nemáš ten link náhodou?
PS: Pozri si film Zeitgeist - pokiaľ ťa zaujímajú podobné veci - je to open-movie čiže sa distribuje zadarmo po nete a je k dispozícii aj so slovenskýmmi poprípade českými titulkami.
Ja to beriem nieco ako so spadnutim dvojiciek..nikto presne nevie ako to je proste si myslim ze Americania maju straasne vela tajomstiev pred nami obycajnymi ludmi..
Hipisak - no prečo spadlo WTC?? no predsa kvôli peniazom. PRečo sa stal Bush podvodom prezidentom USA?? No predsa kvôli peniazom. Prečo je vojna v iraku?? NO predsa kvôli peniazom. A USA sa tvári ako keby o ničom nevedeli a akokeby sa nič nestalo.
Ja som pocul, ze niektorí ludia nemozu dostat ten virus aids lebo ma proti tomu volake protilatky ci co. raz to vraveli v telke .... tol len k tej chorobe som chcel
no medzi HIV A AIDS je dosť velky rozdiel ale beriem to tak že HIV sposobuje AIDS ? ja neviem podľa mňa to vyvinuli američania a nejako sa im to vymklo z kontroly ! za všetkým hľadaj Ameriku!
a k tým dvojičkám oni sami si ich odpalili pre trošku ropy
a ešte prvé príznaky hned alebo po istej inkubačnej dobe po nakazení su podobne chrípke horučky a roztiahnute uzliny lymfatické? uuuuž nevem či netrepem
pocula som ze virus AIDS vytvorili americania naschval aby vyhubili vsetkych gayov(vtedy bola ina doba vtedy ich povazovali za chroych ludi) len sa im to vymklo z podkontroly a rozsirilo..neviem co je na tom pravda ale neznie to az tak velmi nerealne
a potom ze doktori maju k dispozicii protilatku proti AIDS keby sa nahodou dostali do styku s nakazenou osobou..je to nespravodlive
Schizofrenik - no pre trošku ropy to nebolo. Bolo to pre hoooodne veľa ropy - a pre hodne veľa dolárikov.
ale keď si to tak vezmeš, použil som trošku ropy lebo išlo o strašne veľa životov koľko ich zomrelo v tých dvojičkách a koľko pri tých atentátoch ktoré robili američania
17. Fllafy>>> či je v dnešnom svete spravodlivé? radšej sa nad tým nezamýšľam, lebo potom prídem na to že tu vlastne ani nemám chuť žiť stále nami niekto manipuluje a dáva podprahové správy ktorými sa poslušne riadime
AIDS - je to postupné odumieranie bielych krviniek a nevytváranie sa dalších, preto tá strata imunity. A AIDS sa napríklad nie vždy prenesie z matky na dieťa aj ked napr. matka postihnutá bola. A su určitý ludia ktorý su imunny voči virusu HIV ale to už si presne nepamätám, nám o tom hovorili na prednáške..
V prvom rade musim napisat ze co napisal Hipisak je pravda, po dalsie je to pravda preto ze som ten clanok napisal ja, ale asi Hipisakovi to nevadi ze len tak ukradne niekoho ineho tazko zozbierany text, proste nato treba mat zaludok,ze ? a ty ho mas paradny. Trapne je ze si sa ho neunuval ani upravit proste len COPY-PASTE ty trapos.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nooo tak tu je nieco k tomu..
» www.virusmyth.com/...
a k tým dvojičkám oni sami si ich odpalili pre trošku ropy
a potom ze doktori maju k dispozicii protilatku proti AIDS keby sa nahodou dostali do styku s nakazenou osobou..je to nespravodlive
Schizofrenik - no pre trošku ropy to nebolo. Bolo to pre hoooodne veľa ropy - a pre hodne veľa dolárikov.
ale keď si to tak vezmeš, použil som trošku ropy lebo išlo o strašne veľa životov koľko ich zomrelo v tých dvojičkách a koľko pri tých atentátoch ktoré robili američania
17. Fllafy>>> či je v dnešnom svete spravodlivé? radšej sa nad tým nezamýšľam, lebo potom prídem na to že tu vlastne ani nemám chuť žiť stále nami niekto manipuluje a dáva podprahové správy ktorými sa poslušne riadime
AIDS - je to postupné odumieranie bielych krviniek a nevytváranie sa dalších, preto tá strata imunity. A AIDS sa napríklad nie vždy prenesie z matky na dieťa aj ked napr. matka postihnutá bola. A su určitý ludia ktorý su imunny voči virusu HIV ale to už si presne nepamätám, nám o tom hovorili na prednáške..
tvrdil som niekedy ze som to pisal ja? A nikde nebolo pisane ze sa clanok nemoze publikovat dalej..takze nechapem aky mas problem... LOL