Eyo,
vraciam sa po rokoch so záľudnou otázkou.
Existuje nápoj/sirup/kvapky čokoľvek čo by chutilo ako energy drink avšak neobsahovalo by to kofeín? Ide iba o tú chuť. Díky všetkým zúčastneným ✌️
Tiger má novú "Placebo" edíciu bez kofeínu. Podľa mňa chutí hnusne a neprirodzene, a je to po veľmi dlhom čase prvý energy drink ktorý som celý vylial do umývadla, ale vyskúšaj. Ľudia zvyknú mať radi aj Coca-colu bez cukru, takže určite sa nájde aj niekto, komu bude chutiť bezkofeínový energy drink.
@teal@2 skúšal si ten nový semtex "extrem" s guaranou? Taká fialová plechovka a je tam grafika nejakych listov... Majú ho v tescu. Občas si ho kúpim pre zmenu.
@abstraktdepres@3 áno a tiež mi veľmi nechutil, ale ten som aspoň nevylial.
A skúšal som aj ten Blueberry z Billy čo si mi spomínal, no a ten chutí o dosť inak ako Blueberry Redbull, ale zase hnusný si myslím nebol, vypiť sa to dalo.
@teal@7 pre zmenu je dobrý. Bol som zvedavý na tú guaranu... Kamarát mi to kedysi dával v prášku. Mal to tušim z japonska... Tak ale najlepší je klasický Hell a RedBull. Kedže Blueberry už nie je... Ale občas to niečim prestriedam
@abstraktdepres@8 tak ja mám najradšej žltý Redbull z toho čo u nás je ešte v ponuke. Ale stále si ešte chodím dokúpiť blueberry do Rakúska. Guarana znie ako príchuť veľmi dobre, ale no... Oni to až tak nevedia ako Redbull, podľa mňa.
@teal@10 No ja mám rakúsku hranicu celkom daleko... Ten žltý nepoznám. Niekedy skúsim. Inak klasický semtex bol dosť dobrý. Nemyslím ten bez bubliniek. Ten bol sice asi tiež dobrý ale energeták bez bubliniek, to nie je ono
Teraz je zase v tescu v akcií klasický hell. Nejako za 0,69 tušim... To sa oplatí.
@abstraktdepres@13 Tak ten určite vyskúšaj. Yellow je dosť populárny. Veľa ľudí povie, že najlepší a je to posledný z tých pôvodných edícií čo sa u nás ešte predáva.
Nekarbonizovaný Semtex mne padol vhod keď som bol po chorobe a vracali sa mi bolesti hrdla, tak som musel obmedziť bublinky a chladené nápoje.
Tiger si nezvyknem kupovať ak nemajú nič nové. Hell občas, ale len ten čerešňový a Monster je podľa mňa najhorší. Ten by som vylial. Od nich nikdy ani neskúšam, keď majú niečo nové.
@teal@15 To ceresnove hellko uz asi neni a nebude, ci? Z novsich prichuti monsterka mi prisla ok hlavne ta ananasova „ultra gold“.
A abych sa nejak vratil k teme, bezkofeinovy monster sa volal ci vola „unleaded“, ale netusim, ci sa tu vobec kedy dal zohnat v nejakych tych tuzexoch alebo aspon nejak jednoducho objednat zo zahranicia.
@waagbistritz69@20 ale je. Fialová plechovka, volá sa to "black cherry". Dá sa kúpiť v Tescu, inde som nevidel.
Monster nemám odsledované čo vlastne ponúkajú. Od nich si nič nekupujem ale občas vidím, že si to kupujú decká do školy aj po dve plechovky.
@teal@21 Jaaaj, na ten som aj pozabudol, pamatal som si len tento, ktory uz nezohnat asi nikde. Ten bol dobry, ked som po nejaku dobu zrovna pijaval cukrene.
@lamalama už dlho niečo takéto zháňam, pretože nič nemá tú špecifickú chuť, ktorú potrebujem. Všetkého sa tak strašne “prepijem”, že sa vždy vrátim ku klasike Hell (ten čierny jablkový) a okrem toho je možja dlhodobá závislosť ten oranžový Kong Strong z Lidla. Tak skvelá a vyvážená, lahodná, sladkokyslá chuť… dokonca vymysleli aj sirup s touto príchuťou v Lidl, ale to sa neoplatí, chutilo to NAOZAJ zle a celkom mám v obľube poslednú dobu aj taký nápoj v sklenenej flaške “Mana Roots - Energetické Matéčko” - to obsahuje prírodný kofeín, čiže aj trocha kvalitnejšia náhrada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A skúšal som aj ten Blueberry z Billy čo si mi spomínal, no a ten chutí o dosť inak ako Blueberry Redbull, ale zase hnusný si myslím nebol, vypiť sa to dalo.
Teraz je zase v tescu v akcií klasický hell. Nejako za 0,69 tušim... To sa oplatí.
Všeobecne sa dosť vyhýbam ovocným príchutiam a umelým náhradám cukru. To býva dosť humus...
Nekarbonizovaný Semtex mne padol vhod keď som bol po chorobe a vracali sa mi bolesti hrdla, tak som musel obmedziť bublinky a chladené nápoje.
Tiger si nezvyknem kupovať ak nemajú nič nové. Hell občas, ale len ten čerešňový a Monster je podľa mňa najhorší. Ten by som vylial. Od nich nikdy ani neskúšam, keď majú niečo nové.
A abych sa nejak vratil k teme, bezkofeinovy monster sa volal ci vola „unleaded“, ale netusim, ci sa tu vobec kedy dal zohnat v nejakych tych tuzexoch alebo aspon nejak jednoducho objednat zo zahranicia.
Monster nemám odsledované čo vlastne ponúkajú. Od nich si nič nekupujem ale občas vidím, že si to kupujú decká do školy aj po dve plechovky.