Nemám psa, ale pes mi najlepšie rozumie. To nie je žena, že sa urazí za žgrloštvo a nedostatku času. Pes ťa vyoblizuje aj keď mu dáš malo. Psa nemám, ale chcel by som mať. Žiaľ až tak to nejde zariadiť, aby som ho mal, musel by som prerobiť a zväčšiť dvor a to zväčšie dvora najmä by som neviem ako učinil..
@samsebou30@2 pocuvaj, ked mu planujes dopredu davat malo tak jeb na to btw ani ked ho drbnes na dvor o velkosti hektara tak nebude spokojny, so psom treba pracovat a teraz nemyslim v zahrade
@nats@4 čo je málo a čo veľa? 😀 To je otázka… 🤔 Tak keď ma môj predošlý pes miloval, lebo som bol najviac s ním, dával mu jedlo a vodu a mal pozemok asi cca okolo 5 árov a keď sa preškrábal po plote artisticky do záhrady, tak aj skoro 10 árov a teda nemal až taký veľký pozemok, tak netrpel a mal sa dobre, veď sa rád často vyváľal v tráve.
@lejla32 Pred rokmi som mal najprv sučku jazvečíka. Zomierala v ťažkých bolestiach. Dusila sa. Z pitvy som sa dozvedel, že zomrela na cirhózu pečene. Potom som mal čierneho jazvečíka a niečo ako biely maltézsky psík. Zároveň s nimi som choval aj 3 mačky. Jedna sa stratila, ale bola kastrovaná, takže aj keď sa túlala, nemohla mať malé mačiatka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
psy su omnoho lepsi ako macky
» www.humanisti.sk/2024/01/22/tulk...
» www.humanisti.sk/2022/03/06/maci...