Stalo sa vám, že keď ste odpisovali na správu na birdzi... neodoslalo ju.. a namiesto toho.. zeby vam ukazalo.. biele pozadie a na nom napisane... sprava odoslana na nick..... ukazalo vam... biele a s cervenym pismom.. jedna sprava zmazana????.... mne.. h
no mne sa to stalo už asi 5krát...ale stále som si myslela že som na vine ja teraz viem, že ja za nič nemôžem, som len úbohý a biedny rukojemník internetu...
mne skor ze idem kliknut na nejak forum, da ma ako keby som nebola prihlasena, ze hhned nick: heslo: a napisane podtym, zadana podstranka neexistuje... rozmyslam ze sa zacnem stazovat, stava sa mi to casto
ano, stale sa mi to robilo ked som pouzivala novy dizajn ts-iek, myslim ze tam je aj nejake varovanie, ze ked pouzivas napr operu, tak moze byt problem, takze odporucam ti to prepnut na stary dizajn a bude to fajn
@sandy114 To robieva aj mne, ale zistila som že len keď je nejaká podivnosť v názve témy - vtedy to do linku hodí tak podivne lomítka a do tej diskusie sa proste nedá dostať... :/
@estrella To myslíš vážne? To si nevšimneš či klikáš na "Internet Explorer", "Opera", "Firefox" alebo niečo iné?
Ja mám operu, a jeiný problém je to že mi nejdu Ts ky nové tak jak maju, proste neodošle a napíše že správa vymazaná, musím jedine cez starý dizajn pracovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mne sa dnes cely den ani rano ani poobede ked som prisla zo skoly nedalo prihlasit na birdz
www.birdz.sk/posta/
znamena to ze ti nova nejde.
@estrella To myslíš vážne? To si nevšimneš či klikáš na "Internet Explorer", "Opera", "Firefox" alebo niečo iné?
no a obcas sa mi to stavalo,chvalabohu uz to neblbne..