Pravdupovediac som ju ešte nepostrehol. A je mi úplne jedno či je to reklama na Most-Híd, Niveu alebo Mountfield, reklama ako reklama, je pred voľbami, to je pochopiteľné že teraz je viac takých.
čo dodať...biznis je biznis a ja nevidím žiadny rozdiel v tom, či by tu bola reklama na Smer alebo SaS či Most-Híd. Neviem, čo sa vzrušujete je pred voľbami. Je to proste reklama tak ako bol T-mobile a pod.
@kurope neviem, či s nimi nesúhlasí alebo súhlasí... veď som napísala, že "ja by som len rada vedela, či aj tomas podporuje Most-Híd, či to tu je na podnet sympatií alebo šekovej knižky"... uvádzam do pozornosti "ja by som len rada vedela"
viete čo? To je, ako keby ste povedali, že je od @tomas - a pokrytecké, že tu má reklamu na tampóny, pretože ich nepoužíva. Teda to s tým, že tu má reklamu nejakej strany, ktorú (možno) nepodporuje.
A osobne mi teda tá reklama vadí asi tisíckrát menej ako tie agresívne vyskakovačky, ktoré sme tu mali pred istým časom
@bloodsuckingvampire Prečo nie? Chcela som tým (uznávam, že možno nie najvydarenejšie) podotknúť to, že reklama tu, čo sa týka majiteľov stránky alebo providerov a tak (proste ľudí, čo na to musia brať peniaze) je preto, aby si zarobili. Aby pokryli svoje výdavky. Myslím si, že o Birdz sa firmy netrhajú tak neskutočne a úžasne, aby si tomas mohol vyberať, čiu reklamu si sem dá...
Keby to tak bolo, tak verím tomu, že by do toho vstúpilo viac svedomia a vlastného presvedčenia a že by tu neboli napr. agresívne vyskakujúce reklamy a reklamy produktov, s ktorými vnútorne nesúhlasí (sem môžeme počítať aj ľubovoľné politické strany).
Avšak osobne si myslím, že Birdz na tom tak dokonale v dnešnom svete fakt nie je, aby si tomas ešte aj vyberať mohol
@bloodsuckingvampire Prečo? ja si viem predstaviť, že niektorí birdzácki užívatelia by veľmi rýchlo vyskočili s tým že "och bože, ten Tomáš je taký pokrytec! On sem dal reklamu na tampóny! Bože, to akože čo má byť? Však nikdy tampóny nebude používať, lebo je chlap!!"
A vadí mi aj to že Funradio propaguje volebné reklamy tej špinavej strane SDKÚ kde sa ozve tá Radičová !! Kto ju má počúvať ? Funradio už asi nie je nezávislé ale je ovládané opozíciou.
@tomas , co ja viem podporuje uplne inu stranu a co si myslim, tak on nie je zodpovedny za to, aka reklama sa nam tu zjavi.. teda myslim ze su na to ini ludia, ale mozno sa mylim..
@sven 90% birzdu urcite vadia tie tvoje primitivne kraviny co vsade pises a tvoje ubohe nadavky.. ktorymi dosiahnes pomaly viac proti smeru ako keby fico samotny smer zrusil..
ale fajn.. ty si ten mudry.. enjoy.. ja sa idem bavit dalej
@24@sven - žiadna opozícia - pre komerčné rádio je to len REKLAMA ako každá iná a hlavne PRACHY... a buď si istý, že veľmi dobré prachy... (príp. nejaký MEGA výhodný barter)
@johnysheek a ty odkedy hovoríš za ostatných ? Ty vieš prd makový čo si kto mysľý ! Ale keď už sme pritom tak podľa mňa je tu 50 % Smerákov a 50 % opozície tak netrep !!!
Mne sa páči tá reklama čo sa objavuje na birdzi s tým valcom čo natiera na oranžovo.... ten teext je tam barjak najprv naskladany a pak to premaluju oranzovou.... mna ta reklama stale prinuti sa na nu pozriet... nvm prečo
to je reklama. to, že to tebe vadí, nikoho netrápi. je to platená služba, takže keď si ju zaplatili, ty sa na to môžeš akurát tak pozerať, alebo vypnúť stránku.
@johnysheek už som ti to x ráz povedal a poviem to zas, neobúvaj sa do mojeje gramatiky pretože je 100 násobne lepšia než tá tvoja takto sa len zosmiešňuješ ale mne je to jedno tvoj problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a aj keby, prečo nie? vieš aké prachy to hádže?
ale tak neprekáža mi to nejak
A osobne mi teda tá reklama vadí asi tisíckrát menej ako tie agresívne vyskakovačky, ktoré sme tu mali pred istým časom
Keby to tak bolo, tak verím tomu, že by do toho vstúpilo viac svedomia a vlastného presvedčenia a že by tu neboli napr. agresívne vyskakujúce reklamy a reklamy produktov, s ktorými vnútorne nesúhlasí (sem môžeme počítať aj ľubovoľné politické strany).
Avšak osobne si myslím, že Birdz na tom tak dokonale v dnešnom svete fakt nie je, aby si tomas ešte aj vyberať mohol
A bola by z toho fakt flame...
A vadí mi aj to že Funradio propaguje volebné reklamy tej špinavej strane SDKÚ kde sa ozve tá Radičová !! Kto ju má počúvať ? Funradio už asi nie je nezávislé ale je ovládané opozíciou.
@tomas , co ja viem podporuje uplne inu stranu a co si myslim, tak on nie je zodpovedny za to, aka reklama sa nam tu zjavi.. teda myslim ze su na to ini ludia, ale mozno sa mylim..
@sven 90% birzdu urcite vadia tie tvoje primitivne kraviny co vsade pises a tvoje ubohe nadavky.. ktorymi dosiahnes pomaly viac proti smeru ako keby fico samotny smer zrusil..
ale fajn.. ty si ten mudry.. enjoy.. ja sa idem bavit dalej
a buď vďačná za reklamy nech sú akékoľvek - keby ich nebolo, nebrowsovala by si kade tade, nekukala by si TV, nečítala časáky etc.
@bluoodsuckingvampire si zabila
bodaj by bolo 20 rotujucich bannerov to by ste si popisali z chuti...
chyb tu bolo strasne vela a urcite ich tu este strasne vela bude..
ale to co sa teraz podarilo tebe, to je proste neuveritelne..
akym zazrakom si dokazal dat TY (ktory ze vraj pozna gramatiku) "Ty vieš prd makový čo si kto mysľý !" dohromady Ľ a Ý ??
prepac, ale tu konci akakolvek sudnost a debata.. teraz to idem predychavat...
lol.. ((ano teraz som sa do teba obul kvoli gramatike, lebo jedna vec je spravit chybu a druha toto.. )
ps: mas pravdu.. nevadis im.. len sa na tebe smeju. je smutne ze to nevidis a mozno este smutnejsie, ze ja som nepoucitelny..
áno viem.. prepáč.. smejem sa na sebe som neskutočne zlý a hlúpy. stačí?