možno tak pred tromi by som povedala áno, pretože vtedy boli podstatou birdzu blogy, alebo ich ľudia aspoň čítali.. ale teraz by som to takto určite nenazvala
@tomas tym to nie je. Ked chce niekto trollovat, zalozi si kopu fejkov. Skor sprisni dozor adminov, vsetci na neho nadavaju aky je prisny, ale mne pride niekedy prilis benevolentny.
A... k teme. Uz nie. Ale mozeme si za to sami. Vazne by sme mohli zacat daku obrodu, nech je tu z toho konecne zas poriadny komunitny portal s normalnou komunitou.
vieš čo by mohlo byť zaujímavé? spraviť ten limit pohyblivý, nejak na základe priemeru toho ako sú diskusie daného užívateľa hodnotené, ten čo má veľa dobre hodnotených má limit vyšší a naopak.
@midnight celkom dobry napad s tym pohyblivym limitom
inak ja som to myslel ze aby proste admin bol trochu tvrdsi. Uzivatelia z toho tu robia zumpu. Zbytocne a trollovacie fora ihned prec a vsetko co porusuje tych sedem bodov taktiez. Dnes bolo kazde napr. porusene minimalne raz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Už nie je
A... k teme. Uz nie. Ale mozeme si za to sami. Vazne by sme mohli zacat daku obrodu, nech je tu z toho konecne zas poriadny komunitny portal s normalnou komunitou.
vieš čo by mohlo byť zaujímavé? spraviť ten limit pohyblivý, nejak na základe priemeru toho ako sú diskusie daného užívateľa hodnotené, ten čo má veľa dobre hodnotených má limit vyšší a naopak.
@sugy1
problém je, že admini niečo stoja, pravidelne mesačne, zmena limitu je jednorazová investícia 5-10 minút.
kedysi som ten pocit mal, a bol to jeden z hlavných dôvodov prečo som sem chodil.
inak ja som to myslel ze aby proste admin bol trochu tvrdsi. Uzivatelia z toho tu robia zumpu. Zbytocne a trollovacie fora ihned prec a vsetko co porusuje tych sedem bodov taktiez. Dnes bolo kazde napr. porusene minimalne raz.