a je mi jasné, že to nie je kosť, skôr sa to dá prirovnať k mozoľu alebo čomu, akurát že to nebolí a je to tvrdé...keby som dlhšie nepísala, tak by to zmizlo
Hej mám A ked som mala zlomený prstenník a dávali mi sádru, tak si to doktor na chirurgii náhodou všimol a chcel mi to nejako vyrezávať Ešte že som sa tomu vyhla, kedže u mňa to nieje hrbolček, ale veľký hrbol
@anniedecadence jak dement ho držím akože normálny človek má pero oprete oprostredník a palcom a ukazovákom to pero drží ale ja mám pero na prstenníku prostredníkom a ukazovákom držím pero no a palec mám niekde hore položený pochybujem že si toto vieš predstaviť
ja mám taký otlak na prostredníku od začiatku strednej podme všetci protestovať kvoli tomu že škola nás ničí nielen psychicky ale aj fyzicky otlaky na prstoch, krivé chrbty a ešte k tomu nadváha to nieje normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a btw neni to kost
Dobre som pokojnejsia
ale ako tak pozeram na fotku som celkom rada ze to nemam ani som nevedela ze sa to da mat
a áno, som