no tak u mna plati heslo, ze dobreho je malo... cize ja si dam len obcas, a podla toho na co mam prave chut. niekedy su to miesane nepoje, niekedy vino, inokedy pivo, a niekedy KBS s vanilkovym dutnikom...
biele víno hlavne, ak červené, ničím ho kolou, lebo mi z neho býva ťažko. a inak v podstatne menších množstvách než vína pijem pivo, citrus, špišskú hrušku a havana mi chutí celkom. alebo si zmiešam kolu s rumom, s vodkou alebo niečim takým, už fakt neviem piť poldecáky..
zavisi od toho co sa tym pitim alkoholu snazime docielit ja v podstate vypijem barsco, aleee velmi rada mam take ze a sak dajme si troska vinka teda (v poslednej dobe biele a cisteee, cervene vino s kofolou je velmi zla vec sladka a tak, to nelubim uz viaaac), a potom este troska a este troska...a hups nechtiac sme sa opili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Tvrdé - zbojnícky čaj, ovocné finlandie
Miešané drinky - vodka s džúsom, a vlastne akýkoľvek miešaný drink, ktorý chutí dobre
(to aby ste vedeli, na čo tetu Nihili pozývať)
Ale zo zásady nepijem borovičku, lacný tuzemák, vodku len tak a väčšinu vín Je málo takých ktoré by mi chutili...
Ale zvecsa sa pije co sa da pit takze okrem poslednej moznosti popijame
ale čo vidíte všetci na tom pive, nechápem