A načo? Však birdz je pre mňa birdz a na FB mám zas iné skupiny, kde rád chodím. To už by nebolo ono. Keď tak veľmi chcete byť v kontakte na FB a byť tam medzi svojimi spriaznenými a mať tam svoj birdz, tak choďte už teraz het a nesmraďte na birdzi.
Aby ste ma možno lepšie chápali, tak nedávno @marjy77 založila Birdz chat. To ma však vôbec neláka, no ak by mal Birdz raz zaniknúť, myslím, ze celkom fajn alternatíva by mohla byt napríklad Birdz stranka/skupina (kde by sa dali tiež zakladať akoby "fóra a ankety"), ktorá by bola moderovaná a nebolo by tam dovolené podnecovanie nenávisti, opakované hrubé osobné utoky, šikana a pod. A zároveň by tam mohli prichádzať aj noví ľudia. Čize čisto hypoteticka otázka, prosím, neberte to az tak vážne
Ale je to naozaj len čisto hypotetické, Birdz zatiaľ nezaniká Len by ma zaujímalo, ktorá alternatíva by bola pre vas priatelnejsia. ...Okrem dogfora (interný vtip)
@thunderstorm@5 ani ja nie, chcela som niečo ako dogforum ale keď, tak radšej ta FB stránka, teda ked už... Ale ja si aj tak myslim, ze ked B nezanikol doteraz, tak az tak skoro nezanikne
@darksider96@1 A teda vôbec neviem, prečo na mňa zrazu tak často akoby bezdovodne "útočíš", pričom ja som sa ta niekoľko krat intenzívne tu zastavala a nemam nic proti tebe ...raz si dokonca aj priznal, ze si si ma iba s nikym pomýlil.
@azizi@9 Však ja neútočím Občas používam taký slovník len tak z recesie. Neber to útočne. Len som tak trocha narážal na tých, ktorí tu skupinkujú a každého kto nie je podľa predstáv by najradšej vyštvali odtiaľto a teraz ešte aj rozkazujú koho zoberú do tej ich skupiny a koho nie... Nech si teda vytvoria tú skupinu a nech sú tam všetci po kope. Načo sem chodia?
Potešili ma výsledky, lebo tiež to tak vnímam ...ak by sa to nahodou stalo, tak by som takú skupinku skúsila založiť, ale len ak by sa našli milí zodpovední ľudia odtiaľto, ktorí by mi ju pomohli administrovať...
@torpedo08@23 aha, tak som ťa zle pochopila iba no ale veď my na seba kontakt mame aspoň ...aj tak to cele nemyslím uplne vážne, to len majry vo mne podnietila takú myšlienku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov