Ak by mala Vanga pravdu, v ktorom roku by ste chceli žiť?
Vanga (†85) zomrela v roku 1996, proroctvo sa našlo až teraz v jej pozostalosti. Globálny konflikt vraj začne pokusom o atentát. Ďalšou príčinou vojny budú údajne boje v Indii. To všetko v ňom veštkyňa predpovedala. Vangu mali v obľube aj bulharský štátni
@mm47 si si isty?viaceri ludia vravia,ze 3.sv vojna bude.pozri sa,co sa deje uz s egyptou,lydiou..a siri sa to. a zacalo sa to nejak v novembri.sice to neni,vojna,ale ..co nemusi,moze byt. a citaj pozorne,80%jej vyslo.
@spomienky7@6 Egypta a Lýdia sú úplne v poriadku a to, ze viaceri vravia, ze 3. svetova BUDE, neznamená, že UZ JE tak ako to tvrdila tato chyrna jasnovidka
cca 200 p.n.l., najlepšie ako občan Rímskej republiky, to by bola krása - žiadna elektronika, žiadne autá, žiadne masmédia... hodte mi niekto stroj času pls
inak, je to celkom pekná náboženská sračka - len inak spracované šírenie náboženstva, snáď nie som jediný kto to tam v tom našiel, veď to z toho úplne kričí (ach) A ak by to nejakým nedopatrením bola pravda, len by sa potvrdilo to že každé náboženstvo je zlo a sú z toho vojny.
inac to ta cirkev v 4. a 5. tisicroci bude dako FEST podporovat tu vedu, ked za necelych 500 rokov sa ludstvo dostane zo stavu, ked ludia ziju v stadach ako zvierata do stavu, ked dokaze objavit sposob, ako vyliecit vsetky choroby
tak keby to bola pravda a mal by som si vybrat rok a nesmela by to byt minulost, ale len buducnost/pritomnost, tak by som chcel zit dakedy v tom 4509 alebo tak, vtedy uz je to celkom taka pohoda. ale chcel by som umriet skor, ako dosiahnu nesmrtelnost .)
Za 5000 rokov ľudia vynájdu niekoľko generácii i-podov a pár nových spôsobov, ako sa zabíjať a nie nesmrteľnosť..
A keby som si mohol vybrať, premiestnil by som sa pár mesiacov predtým, ako grécki futbalisti vyhrali EURO a stavil by som na nich všetky svoje peniaze
Ja som to čítal na inom webe, a tam sa písalo, že ľudstvo NEprekročí hranice vesmíru, pretože tak dopadne hlasovanie. Takže berte v úvahu aj komolenie proroctiev.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inak, je to celkom pekná náboženská sračka - len inak spracované šírenie náboženstva, snáď nie som jediný kto to tam v tom našiel, veď to z toho úplne kričí (ach) A ak by to nejakým nedopatrením bola pravda, len by sa potvrdilo to že každé náboženstvo je zlo a sú z toho vojny.
tak keby to bola pravda a mal by som si vybrat rok a nesmela by to byt minulost, ale len buducnost/pritomnost, tak by som chcel zit dakedy v tom 4509 alebo tak, vtedy uz je to celkom taka pohoda. ale chcel by som umriet skor, ako dosiahnu nesmrtelnost .)
... to by som chcela vidiet co za stavy by mali toti ludia
A keby som si mohol vybrať, premiestnil by som sa pár mesiacov predtým, ako grécki futbalisti vyhrali EURO a stavil by som na nich všetky svoje peniaze
# 3874 - Nový prorok obdrží podporu od všech částí populace. Organizovaní nové církve. - OMG, prosím už nie
..... na konci tá rozprávka je konečne pekná a ona zadre "koniec sveta" :/
@pubertslatinpocelny A to kto je vlastne tá Lýdia, ty ju poznáš? A je jej veľmi zle?
2012 - padne na Zem velký hamburger ,ktorý uživý všetkých hladom trpiacich (miesto dopadu bude Afrika)
2016 - príde 3. sv. vojna ...zbrane budu vysoko nebezpečné ...bude sa strielať vodovými pištolami.
2018 - 3. sv. vojna omrzí ľudí a preto sa stanu Gemblermi ako som ja.
2020 - koniec ľudskej populacie ...nedožijeme sa vysekaniu daždových prelesov , prežiju len ľudia ,ktorý dostali meno Adam a Eva
2025 - obnovenie ľudskej populacie , ľudia dosiahnu vysokej inteligencie
2030 - už ma omzelo pisať , idem von