Chcel son Čaputovú ale jej propagácia mi príde až násilná, a to nikdy nie je dobre keď idem otvoriť chladničku a vyskočí odtial Čaputová, takže asi Harabin
Harabin a Šefčovič sa podľa zákulisných informácií vzdajú v prospech Martina Daňa. Ten sa v druhom kole stretne so Zuzanou Čaputovou, kde bude hlavnou zbraňou otázka druhej dámy resp. druhého pána. Čaputovej nový neznámy partner vs. Daňov Rudo Vasky.
ti, co tu budu volit harabina alebo kotlebu by mali ist k psychoterapeutovi. to ani neni mozne aby sudny clovek volil ten odpad. jeden neofasista numero 1 a druhy kokotny ozran prerasteny svojim egom a pocitom bozskosti a najblizsi kamos meciarovej ery. strasne
Viete o tom, ze tieto ankety nemaju absolutne ziadny vyznam, pretoze tu na Birdzi plati vseobecna mienka "volis hocikoho kto ma nieco spolocne so smerom alebo Kotlebu, tak si kokot" ?
@mariquittka to je človek ktory sice oslobodil prvy raz katolickeho reholneho knaza, avsak dalsi senat ho odsúdil, a neskor tento knaz psychicky ochorel. Ja by som nevolil nikoho, lebo si to nik nezaslúzi. Ak ma bugar aspon trochu rozumu tak by mal okamzite odstupit, lebo robi hambu slovenskeho naroda. Štúr by sa asixv hrobe otočil, ak by z neho rovno nevstal
Jednoznacne Caputova, nikto lepsi nie je, mam z nej dobry dojem a ma za sebou uspesny pribeh, najtransparentnejsie financovanie kampane a je uprimna a stoji si za svojimi vyjadreniami, hoci pre niekoho mozu byt velmi drsne. Na druhej strane sa mi nepaci, ze je podpredsednickou PS, pretoze ich program je uplne utopisticky a hlavny predstavitel ficoidny.
@lawey
hlavne pre jeho postoj k organizovanému prijímaniu migrantov, že nie na všetko naletí EÚ, že slovenské zákony by mali byť postavené nad európske a aj preto, že pochádza z tej oblasti, čo ja a potrebujeme, aby sem peniaze smerovali, nielen na západ, inak sa viac cítim ako umiernený liberál, preto aj Čaputovú zvažujem možno v 2.kole podľa toho, kto tam bude, celkom milo na mňa pôsobí, len prijímanie migrantov, ktorí sú nebezpeční a hlavne pri ktorých je riziko potláčania práv žien a potláčania slobody vierovyznania mi veľmi liberálne nepríde, skôr ako návrat do stredoveku,iné je keď niekto dobrovoľne sem príde, vzdelávať sa, pracovať a nie využívať štát
To ja viem, lebo stryka knaza prenasledovala ta zberba cervenych debilov, avsak ten prvostupnovy senat ood vedenim harabina naozaj osloboďil knaza vdp. Bystrika Janika. Asi 80 te roky. Avsak! Neskor ho znovu odsudil okresny sud v poprade. Po prepusteni ma slobodu psychicky ochorel, a dozil zivot ani neviem ako bezdomovec. Takze taketo špiny su komunisti. A dalej. Mistrik, capitova, sefcovic. Tieto ovce nikdy nic nespravili pre slovakistan, ani neviem skade vyskočili. Ani jeden! Ani jedem kamdidat nie je vhodny. Len aby to nebol komunista zas
Podľa mňa človek, ktorý ide voliť Čaputovu, nemôže byť normálny. Ako môžete voliť len tak niekoho, kto sa tu len tak z čista jasna zjaví, dokopy urobila s prepáčením veľké hovno pre Slovensko. Ja človeku, ktorý tu chce podporovať gay/lezbické sobáše a chce im dovoliť adoptovať deti v živote nebudem voliť. Ani za peniaze. Len žiaľ, Slováci sú už asi na toľko blbi, že im stačí jedna akože "suverénna" žena na to, aby jej uverili. Len ju pekne zvoľte a uvidíte, čo urobí zo Slovenska
@justme2000 Absolútne súhlasím. Čaputová podporuje adopciu detí homosexuálmi, Istanbulský dohovor a predovšetkým príchod migrantov na Slovensko. Myslela som si, že Slováci sa poučili, keď videli neprestávajúce teroristické útoky vo svete, ale asi nie
Každý kto volí Čaputovú volí migrantov na Slovensku a s nimi aj terorizmus. Už len to nám tu chýba -Paríž, Londýn, Manchester...
Neviem koľkých z tých, čo sa ju rozhodli voliť, videli aj tie rozhovory, kde sa k tomu veľmi jasne vyjadrovala. Určite existujú aj lepší kandidáti ako ona!
Predtým ako sa rozhodnete niekoho voliť, pozrite si jeho ciele aj diskusie, nie len pekná tvárička a silné slová. Nič zlé proti voličom Čaputovej, len nechcem, aby sme dopadli ako krajiny, ktoré si vpustili migrantov a nevedia si s nimi rady.
Tak Slovensko nie je pre migrantov zaujímavá krajina,môže ich tu prísť aj 1000 ale do roka vypadnú do Nemecka/Rakúska/Anglicka.Ale samozrejme s tým nesúhlasím,nikto ich tu nechce,nikto nechce terorizmus,násilie na ženách,a kriminalitu...Určite neutekajú len zlí ľudia,ale tých lepších je menej ako tých horších,čo je jasne vidieť.Je smutné,že v roku 2014 nikto nekonal a otvorili im bránu do moderného sveta...Hlavne Nemecko na čele s pani Merkelovou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale Harabinko to vyhrá, vsaďte si na neho aspoň po 500 éčiek, zbohatnete...
ale inak mne je vzdy celkom vtipne, ked vidim Bugara a spomeniem si na ten jeho "rydzi" madarsky prizvuk, ako chce kandidovat na prezidenta SR
Každý kto neironicky napíše že ide voliť Harabina je úplne odpad spoločnosti a aj kvôli takým ako sú oni je na Slovensku tak ako je.
v Lidli majú zlacnené banány na 89 centov za kilečko....
chlapče ty sa vráť na Pokec a nesmraď tu....
každy ma nárok voliť koho chce a nepotrebujem čítať tvoje sračky....
@quattroformaggi I m sure he s very stupid
hlavne pre jeho postoj k organizovanému prijímaniu migrantov, že nie na všetko naletí EÚ, že slovenské zákony by mali byť postavené nad európske a aj preto, že pochádza z tej oblasti, čo ja a potrebujeme, aby sem peniaze smerovali, nielen na západ, inak sa viac cítim ako umiernený liberál, preto aj Čaputovú zvažujem možno v 2.kole podľa toho, kto tam bude, celkom milo na mňa pôsobí, len prijímanie migrantov, ktorí sú nebezpeční a hlavne pri ktorých je riziko potláčania práv žien a potláčania slobody vierovyznania mi veľmi liberálne nepríde, skôr ako návrat do stredoveku,iné je keď niekto dobrovoľne sem príde, vzdelávať sa, pracovať a nie využívať štát
akého kňaza oslobodil Harabin? o ničom takom som nepočula...máš na mysli za komunistov, kedy kňazov zatvárali?
Každý kto volí Čaputovú volí migrantov na Slovensku a s nimi aj terorizmus. Už len to nám tu chýba -Paríž, Londýn, Manchester...
Neviem koľkých z tých, čo sa ju rozhodli voliť, videli aj tie rozhovory, kde sa k tomu veľmi jasne vyjadrovala. Určite existujú aj lepší kandidáti ako ona!
Predtým ako sa rozhodnete niekoho voliť, pozrite si jeho ciele aj diskusie, nie len pekná tvárička a silné slová. Nič zlé proti voličom Čaputovej, len nechcem, aby sme dopadli ako krajiny, ktoré si vpustili migrantov a nevedia si s nimi rady.