Ak by si mal povedať, že či veríš v nejakú konšpiračnú teóriu, ktorú by si uviedol?
Trebárs: Boh existuje lebo... alebo všetci sme z opíc, lebo... alebo vytvorili nás mimozemšťania... 2012 nikdy nepríde, lebo to zle vypočítali... atď, atď...
Dvojičky si zhodili Američania a Moslimovia s tým nemajú nič spoločné a že smrť Jacksona nebola náhoda, ale bolo to naplánované... (aj keď všetci dobre vieme, že to sú pravdy) a pod.
@toxo 9/11 neviem čo je na tom konšpiračné ja si myslím, že je to viac menej každému jasné a kto hovorí ,že sa dvojičky a keď už ony nie tak WTC 7 ak sa sama zrudila len tak od seba tak je slabomyselny *****, **** a ***** asi tak
Konspiracne teorie su preto konspiracne, lebo ich (ne)pravdivost sa neda stopercentne dokazat. Preco by som mal verit niecomu len tak a prezentovat svoje dohady verejnosti (birdzu), ked si svojim nazorom nemozem byt isty? Keby si podam sportku, tak mam aspon sancu na vyhru, toto sa mi zda zbytocne, ja si pockam na dokazy.
vsetko su to picoviny...mesiac, dvojicky, 2012....2012 je ale ta najvacsia taku strasnu picovinu som este nepocul...maysky kalendar, ktory tvrdi ze zaciatok sveta bol pred 4000 rokmi atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A Darwinova teoria podla mna nie je konspiracna
» www.bcrich.com/lrg_bass_virgo....
Konšpiračné teórie:
WTC si zhodili amíci sami,
Marilyn Monroe zabili Kennedyovci
UFO V Area 51
A pre mňa absolútny víťaz: Žiadny Usáma Bin Ládin neexistuje. Bodka.
- susedka ma sleduje z okna vždy, keď sa v piatok večer vraciam z piva
- jej manžel vylomil zámok na pivnici č.8, lebo si myslí, že mám niečo s jeho ženou a že je to moja pivnica
- majiteľ pivnice č.8 skopol 16 ročného skinheada z bicykla, lebo si myslel, že mu vylomil zámok na pivnici
- skupina mladých skinheadov poliala zelenou farbou pred bytovkou zaparkované auto
- majiteľ auta je čašník v krčme kam v piatok chodím a čapuje pod čiaru
Vojna proti terorizmu a drogam
aspartam a farmaceuticky priemysel