Akože značku? Asi Škodu, ale na značke až tak nezáleží, hlavne aby bolo v dobrom stave a nie že za chvíľu tam treba desať vecí vymeniť a tak sa nakoniec predraží že to som si rovno mohol kúpiť nové
Neverim tomu ze existuju 20-30 rocne velmi zachovale auta beznych znaciek cize ziadne Moj sused si kedysi kupil 21 rocne BMW a nasledujuce tri roky stravil opravami len aby mu potom odisiel motor a este platil za odtah na skladku
20 . 30 r. auto a velmi zachovale? to by m uselo mat najazdenych tak 1000 km a cely cas garazovane... alebo veeelmi vydareny konkretny kus
alebo fakt renomovanu znacku, nieco ako napr. Aston Martin, Ferrari, Bentley, Maybach a pod. Ale s najvacsou pravcdepodobnostou asi ziadne, kedze som presedlal na 98% na elektriku...
Na normálne jazdenie by som si také nekúpil ak by som nemusel
Ako pôžitok - tam je výber väčší, a naozaj si ťažko vybrať - E36 M3, Lancer Evo, prakticky hocičo čo bolo homologované do skupiny A.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo lamborghini
na poskakovanie po meste a bordel som si kupil oktaviu mk1 1.6 55kW rv 1999 vo vybave LX-je tam volant, sedacka a motor.
alebo fakt renomovanu znacku, nieco ako napr. Aston Martin, Ferrari, Bentley, Maybach a pod. Ale s najvacsou pravcdepodobnostou asi ziadne, kedze som presedlal na 98% na elektriku...
Ako pôžitok - tam je výber väčší, a naozaj si ťažko vybrať - E36 M3, Lancer Evo, prakticky hocičo čo bolo homologované do skupiny A.