Nemam auto a nejako ani neplanujem. Staci mi ked pocuvam ludi okolo mna kolko do toho vrazaju a pride mi ze im jebe. XD Hlavne tym co chodia 99% do prace a do obchodu co maju za rohom.
Ja už aj menej jazdím autom. So zvyšujúcou sa cenou obmedzujem auto, ale je pravda, že som aj na PN a nikde nemôžem chodiť, ibaže k samotnej doktorke. A aj vôbec mám silnú dilemu, či vôbec aj spojazdním skúter, lebo drahý benzín a čistiť karburátor a tretinu motorky rozobrať niečo zaberie. Hlavne kvôli tomu sa mi nechce. To tí číňanci museli ešte aj trysky na karburátore urobiť také miniatúrne.
Benzin ma trapi uplne najmenej, staci, ked si otvorim nehnutelnosti. V podstate mi staci spomalit, posledne som dal medziokres spotrebu 5.1 benzin A ked tak niekde zbehnut na bicykli, keby chcem setrit.
Keby lepsie funguje primestska doprava tak 70?su auto nepotrebujem, investicia naprd, dialnicna znamka, zarucny servis, do toho ak vojde nejaka poistna udalost... vela casu prepravujem psa
jazdim trochu menej - napr. necestujem na hory 100 km ale len 20, alebo nejdem vôbec - miesto toho idem na bajk a podobne
ale obmedzujem to dobrovolne, nie na silu, už minulý rok som jazdil menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Keby lepsie funguje primestska doprava tak 70?su auto nepotrebujem, investicia naprd, dialnicna znamka, zarucny servis, do toho ak vojde nejaka poistna udalost... vela casu prepravujem psa
ale obmedzujem to dobrovolne, nie na silu, už minulý rok som jazdil menej