niesom zastancom ani odporcom cigariet. Ide mi o to ako vnimate cigarety. Fajciari - hlasujte ako VNÍMATE cigarety. Otázka sa netýka ci su skodlive alebo nie.!
fajcim a viem, ze na to v buducnosti doplatim ...uz fakt, ze fajciari maju dvojitu hladinu v tele IgD, je sokujuci .. ale nemam volu resp, nechcem prestat fajcit
no ked ide o chut tak su dobre kedze fajcim ale ked ide o zdravie tak su zle aj ked pises ze o tom tato anketa neni ale o to zdravie mne moc nejde no este aj preto su zle lebo nas pravidelnych fajciarov oberaju o vela penazi .... takze urcite su zle o tom neni pochyb
Fajciari - hlasujte ako VNÍMATE cigarety. Otázka sa netýka ci su skodlive alebo nie.!
... ono ... myslím si, že prvoplánovo si aj fajčiar uvedomuje, že cigarety sú fujky baky ... ale proste fajčí... takže ich VNÍMA ako škodlivé/ zlé, no nemieni svoj zvyk meniť ... Nie som si istá o čo v tejto ankete malo ísť ... ale mám pocit, že fajčiace decká, neuvedomujúce si fakty a následky tu nepáchnu.
Ak Ti to treba do školy, tak by som si pripravila 3 easy otázky, hodila to na papier a skúsila základné školy a prvé ročníky na SŠ
@piter09 jj, je to imunoglobulin typu D ... ano je to zle, pretoze to nie je normalne pre telo a znamena to, ze telo si vytvara zbytocne vela protilatok ... takze sa pekne ukazuje kolko svinsta je v tom dyme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
... ono ... myslím si, že prvoplánovo si aj fajčiar uvedomuje, že cigarety sú fujky baky ... ale proste fajčí... takže ich VNÍMA ako škodlivé/ zlé, no nemieni svoj zvyk meniť ... Nie som si istá o čo v tejto ankete malo ísť ... ale mám pocit, že fajčiace decká, neuvedomujúce si fakty a následky tu nepáchnu.
Ak Ti to treba do školy, tak by som si pripravila 3 easy otázky, hodila to na papier a skúsila základné školy a prvé ročníky na SŠ
to je zle, ked maju dvojnasobnu hladinu?