Beblavý je jeden z pár politikov čo sa mi ako tak pozdávajú, určite viac ako ľudia z PS, možno ma dokonca presvedčí k tomu ho voliť, ale skor s približujúcim sa dátumom parlamentných volieb myslím, že ako každý sa nakoniec spriahne s hocikým sebaprijateľnejším. Vyslovene by bol pre mňa odpísaný keby sa spaktuje s SNS, alebo MOST-om (So Smerom ani nehovorím) a radšej by som si ho vedel predstaviť zo jedno-dve volebné obdobia rásť v opozícii, ako sa čo i len na jedno volebné obdobie upísať niekomu z bandy, ktorá to vedie teraz.
Je moc vela stredopravych stran a ziadny vyrazny vodca, kazdy si mysli, ze ked bude čo najviac kričať dostane čo najviac hlasov, pritom polovica voličov nereaguje na ani jednu doteraz používanú taktiku strán...
Z týchto dvoch Spolu. Ale ani im velmi neverím. A PS už vobec. Opäť sa mladí ľudia daju oklamať drogami a homosexualmi ako pri SaS. Mali y byť kritickejší
@hetfield Zavádzaš, jeden zo spolumajiteľov ktorí prispel aj SaS a ak je to ten istý aj Mistríkovi-čo nieje kandidát PS takže by to bolo kontraproduktívne
@hetfield Mal som nachystaný dlhý komentár ale použijem prirovnanie, Tomáš Sedláček v knihe Ekonomie dobra a zla hovorí o istej premise ekonomickej teórie, Človek vždy maximalizuje svoj úžitok, tj. ak tomu veríme, ak nakúpime tam kde je lacnejšie➡️maximalizujeme úžitok, ak tam kde je bližšie detto, na príklade matky ktorá kojí alebo nekojí➡️vždy maximalizuje úžitok, iné faktory nevstupujú do hry, Ak ty veríš teórií ktorá na konci končí ,,ONI nás chcú ovládať" každý krok ti zapadá do skladačky a ak náhodou nie vytvoríš nádstavce aby to zapasovalo. BTW keby Ivan nevysvetlí voľbu Smeru, nevstúpil by som do PS.
@mico5000 netvrdím že nás chcú ovládať ale moje vnímanie a predstavy sveta sa dost zásadne líšia od vnímania sveta ake majú predstavitelia PS ktorí veria v nejakú multikultúrnu utopickú spoločnosť
@hetfield a potom sú predstavitelia iných strán, ktorí veria v monokultúrnu* utopistickú spoločnosť
tá monokultúra je istá predstava o minulosti- retrotopická a často absencia kontextu a znalosti histórie- ok aj bratranec na mňa často vytiahne informácie ktoré nepoznám a mení sa kontext, len niekedy to môže byť nepodložené alebo úmyselne prekrútené a mne ako laikovi bez hlbšieho poznania problematiky to bude trvať dlho kým to vyvrátim- včera bola v Žiline diskusia na tému Bezpečné a starostlivé mesto a to chceme predpokladám všetci, ale to si neprotirečí s variabilitou vier, národností, etnicity, atď. Nevytvoríš bezpečné a starostlivé mesto tým, že sa pokúsiš docieliť homogenitu, rovnako ako ani keď ľudí len integruješ ale nedochádza k inklúzií. Nevieme alebo neriešime veci nekonfliktne, nevychovávame deti k tolerancií- či už v školách alebo a to hlavne v rodinách, jedna výchovná vraj nezaškodí- toto stále pretrváva aj keď svet s poznaním pokročil.(nejdem predlžovať)
@mico5000 mne na súčasnej modernej lavici typu PS vadí hlavne to že uplne serú na pracujúcich a zamerali sa len na problémy menšín,Štefunko sám povedal že proletariát 21 storočia sú menšiny
@hetfield Neviem co si predstavuješ pod proletariátom ty, ani čo tým myslel Ivo, keďže proletariát má viacero významov, jedným z nich je zneuznávaná skupina ľudí- kedysi robotníci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Je moc vela stredopravych stran a ziadny vyrazny vodca, kazdy si mysli, ze ked bude čo najviac kričať dostane čo najviac hlasov, pritom polovica voličov nereaguje na ani jednu doteraz používanú taktiku strán...
tá monokultúra je istá predstava o minulosti- retrotopická a často absencia kontextu a znalosti histórie- ok aj bratranec na mňa často vytiahne informácie ktoré nepoznám a mení sa kontext, len niekedy to môže byť nepodložené alebo úmyselne prekrútené a mne ako laikovi bez hlbšieho poznania problematiky to bude trvať dlho kým to vyvrátim- včera bola v Žiline diskusia na tému Bezpečné a starostlivé mesto a to chceme predpokladám všetci, ale to si neprotirečí s variabilitou vier, národností, etnicity, atď. Nevytvoríš bezpečné a starostlivé mesto tým, že sa pokúsiš docieliť homogenitu, rovnako ako ani keď ľudí len integruješ ale nedochádza k inklúzií. Nevieme alebo neriešime veci nekonfliktne, nevychovávame deti k tolerancií- či už v školách alebo a to hlavne v rodinách, jedna výchovná vraj nezaškodí- toto stále pretrváva aj keď svet s poznaním pokročil.(nejdem predlžovať)