Ako sa poznám, tak by som sa bála, že to želanie miniem na nejakú blbosť, tak by som si ho odložila na vhodnejšiu príležitosť a nakoniec by som si neželala nič. Tak to dopadlo aj s mojimi pamätníčkami a diármi, do ktorých som nikdy nič nenapísala, lebo som si ich šetrila na niečo výnimočné (síce neviem na čo)...
takýto okamih nenastane. ale keby náhodou, o čom pochybujem, tak by som chcela čarovnú paličku, ktorou by som mohla mať všetko, čo by som chcela. t.j. zdravie, lásku, priateľstvo a pekne harmonický život ale ani peniažky by neboli od veci
vsetko, po com momentalne tuzim, je dosiahnutelne, staci, ak sa trochu posnazim. takze nic take... a vlastne ano. chcela by som, aby ta slivka, ktoru prave jem, bola sladsia.
stratnúť sa s kapelou Three Days Grace, dostať ich autogrami a fotky a byť na ich konciku... to všetko v jednom... inak toto je môj celoživotný sen... teda od kedy ich počúvam...
mať viacero prianí, čo sa mi okamžite splnia, jedna je vážne málo (toto nie je neskromnosť, ale ak by som to využila na niečo, mohla by som časom ľutovať, že som si mohla priať radšej dačo iné)
@hluzar kým sa o mrtvych rozpráva a aj vtipkuje (dotyčný sa určiter hore smeje, lebo ho už nič neboli) je dobre, keď sa prestane je už zle, zapadol do večného zapomenutia.......filip
svedčí to o mojej skazenosti, máš pravdu veď som gay a tí sú skazení, už len keď sa narodili..
a dokazovať svoju nevinu nebudem, je to zbytočné, alebo si ty už niekoho presvedčil?
@hluzar si až moc citlivý a to pre tvoju psychyku nie je dobré, život je predsa o tom, že keď sa narodíme musíme aj zomrieť, je otázne ako? to keby sme vedeli!.......
je v to však dobre zariadene, že to nevieme, ináč by to tu na Zemi bolo asi všetko zbytočné....
neviem koľko už smútiš, ale ten kamarát by asi s tým nesúhlasil, určite by nesúhlasil, že sa tak trápiš.....
je tu jediná odpoveď a nádej, stretnete sa tam hore...........filip
@zajko30 ale ta nespravodlivost...... kolko chrapnov sa dozije aj 90 rokov a ti najlepsi ludia umieraju mladi proste je to uplne totalne megasvinstvo..... Bolo to pred 3 a pol rokom , dost dlha doba na to aby som plakal ale ziadna doba nie je dost dlha na to, aby som zabudol.......
Proste uz si neviem uzivat zivot, skusal som to, ale nejde to ..... Viem sa len nasrat a bojovat, dokazat nemozne , ale nie si uzivat...... to uz nejde......
@hluzar no tak chlapče ty si zrelý pre psychyiatra (teraz nesrandujem), bol si naňho veľmi upnutý a jeho smrť ťa totálne zničila a to ťa nikto nevedel priviesť na iné myšlienky, nikto taký sa nenašiel, čo by ťa vedel usmerniť? 3 a pok roka je fakt dlhá doba.
uvedom si však jedno, tým že sa takto budeš trápiť, jemu už nepomôžeš, a tým, že si to stále pripomýnaš sa zdrvujúco zo dňa na deň likviduješ, prichádzaš do stavu beznádeje a citového šialenstva....
v tvojom prípade by som navrhoval byť čo najviac medz ľudmi, ktorí sa ti nejakým spôsobom pozdávajú, nesmu to byť nejaký frajeri a hajzlíci, takí normálni s prirodzenou inteligenciou, s ktorími by si vedel debatovať a postupne by si sa dostával do stavu záujmu okolia a určite by preskočila aj nejaka iskra s niekym....
keď sa budeš opušťať, tak to všetko ešte viac doserieš a môžeš sa isť rovno, veď vieš čo.........a čo, si mladý a máš život pred sebov...
vieš čo mne pomáha okrem iného, tresnem bars čo riadne o zem až zahrmí a zostanem kľudný.........
teraz mi napíšeš, tebe sa to povie, ty sa máš!
a vieš čo ešte pomáha kopni bosou nohou do rebier na radiátore ale to pri bolesti zubov, hlavu hore, riadne sa otras, zatni zuby a neboj sa.........filip
Tebe by sa skor tiez hodil nejaky zivotny sok, lebo potom by si prestal marnit den za dnom na kraviny a uvedomil by si si , ze je fajn, ak tu po tebe ostane viac ako len kopa kokotnych reci , ked raz odides aj ty.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
a taak postačila by mi tiež malá vec v ruke ako @cabicabi -mu
tým bez lásky viac lásky tým čo chcú peniažky nech si zarobia (pokus o 4 (fór) a chorým veľa zdravia (a menej kiahní)
a sebe už konečne úsmev
@hluzar aj toho kamarata si zavraždil?.....
a život je aj o humore, srande, takže.............filip
svedčí to o mojej skazenosti, máš pravdu veď som gay a tí sú skazení, už len keď sa narodili..
a dokazovať svoju nevinu nebudem, je to zbytočné, alebo si ty už niekoho presvedčil?
Ale bez toho aby som rozvinul tuto tvoju teoriu do uplnej dokonalosti rovno ti poviem, ze skonci, lebo mozno , ze mrtvi bolest necitia no ti zivi hej.
je v to však dobre zariadene, že to nevieme, ináč by to tu na Zemi bolo asi všetko zbytočné....
neviem koľko už smútiš, ale ten kamarát by asi s tým nesúhlasil, určite by nesúhlasil, že sa tak trápiš.....
je tu jediná odpoveď a nádej, stretnete sa tam hore...........filip
určite vyhráš,
ja ale teraz nesrandujem, je to z jednej knihy podľa tvojej 08, nezabudni!!!!!filip
Proste uz si neviem uzivat zivot, skusal som to, ale nejde to ..... Viem sa len nasrat a bojovat, dokazat nemozne , ale nie si uzivat...... to uz nejde......
uvedom si však jedno, tým že sa takto budeš trápiť, jemu už nepomôžeš, a tým, že si to stále pripomýnaš sa zdrvujúco zo dňa na deň likviduješ, prichádzaš do stavu beznádeje a citového šialenstva....
v tvojom prípade by som navrhoval byť čo najviac medz ľudmi, ktorí sa ti nejakým spôsobom pozdávajú, nesmu to byť nejaký frajeri a hajzlíci, takí normálni s prirodzenou inteligenciou, s ktorími by si vedel debatovať a postupne by si sa dostával do stavu záujmu okolia a určite by preskočila aj nejaka iskra s niekym....
keď sa budeš opušťať, tak to všetko ešte viac doserieš a môžeš sa isť rovno, veď vieš čo.........a čo, si mladý a máš život pred sebov...
vieš čo mne pomáha okrem iného, tresnem bars čo riadne o zem až zahrmí a zostanem kľudný.........
teraz mi napíšeš, tebe sa to povie, ty sa máš!
a vieš čo ešte pomáha kopni bosou nohou do rebier na radiátore ale to pri bolesti zubov, hlavu hore, riadne sa otras, zatni zuby a neboj sa.........filip
ale len tak zo srandy si naozaj podam tie cisla ked budem mat cas ci vyhram aspon poslednu vyhru
Tebe by sa skor tiez hodil nejaky zivotny sok, lebo potom by si prestal marnit den za dnom na kraviny a uvedomil by si si , ze je fajn, ak tu po tebe ostane viac ako len kopa kokotnych reci , ked raz odides aj ty.........
Neviem. Chcem toho veľmo vela