vodicak mam stale v penazenke a este som ho nevytiahla ale to len preto lebo som este nestretla policajtov ale inak hned ako som si spravila vodicak jazdim (uz viac ako rok a pol ) rodicia mi auto poziciavaju a aj ked niekde ideme vacsinou soferujem ja..alebo to funguje typu : ja tam a mama naspat
odkedy som si ho urobil, teda okrem malej prestavky v 2009 jazdim casto, kedysi parkrat do tyzdna, dnes denno denne...takze v mojom pripade dobra investicia rozhodne
priemerne tak 500km na týždeň urobím niekedy aj 700-800 takže ho využívam ale nie vždy ho nosím pri sebe niekedy proste zabudnem kde som ho dal a nemám čas hľadať tak jazdím bez vodičáka
mam ho asi dva mesiace a jazdim vzdy ked sa naskytne prilezitost ...
vobec sa nebojim a neviem preco .. ja sa na to tesim a uzivam si to a zaroven citim velku zodpovednost .. je fajn vediet riadit auto ..ono aspon poslucha narozdiel od ludi
vyuzivam ho, ale velmi malo, hlavne ked sa nasi idu najebat a potom ich mam viezt domov, na to som im dobra, ale aby mi pozicali auto tak to ne .. ale vyuzivala som ho dost casto ked som byvala s byvalym, ten mi nemal problem auto pozicat hocikedy
Vodicak mam asi 4 a pol roka ale jazdim malo. Len ak je nejaka oslava a rodicia si chcu vypit, alebo casto soferujem v zime po snehu/pocas nejakych kalamit. To jedine ma berie. Davat pozor a chodit skor tak technickejsie alebo ako to nazvat, a obozretnejsie.
Jednak som v skole mimo domova, jednak (ak som doma) byvam zhruba kilometer od namestia, takze vsade, kde sa potrebujem dostat, idem peso, pripadne busom.
Mám vodičák už rok aj dačo. Tesne potom čo som ho dostal som nejazdil vôbec a potom stále viac a viac. Teraz už mám aj vlastné auto a aj napriek tomu že som mal "škodovú udalosť" (neoficiálne nehoda) tak jazdím v pohode ďalej baví ma to ukľudňuje ma to a často počúvam že som skvelí šofér
vodičák mám 3/4 roka a moc nejazdím,keďže otec chodí s jeho autom do roboty a na mamkinom je pokazená spojka. Na vlastné zatiaľ nemám a aj keby som mala,neviem kto by mi do neho tankoval.
veru som musel kuknut na rok vydania. 2009, vtedy som mal aj hned na to moju staru (felicia rapava) a s nou som brazdil cesty denno denne s prestavkami ked nieco ruplo, az do 2012 teho kedy som ju predal a bol rad ze sa jej zbavil, aj tak mi ale chyba... no uz som odbocil, tak dovtedy denne, odvtedy skoro kazdy den, v amerike som jazdil obcas bus obcas auto, v praci auto ked bolo treba, potom tu jazdim na ocovej pezotke raz dva krat tyzdenne a zanedlho bbudem mat svojho leva a jazdit budem castejsie. A od leta som sofer z povolania takze denne natocim nejake tie kilometriky
rok a pár mesiacov. robil som si ho hlavne pre to aby som nejak využil volno čo som v tom období mal a aby bol okrem otca ešte aspoň jeden šofér v rodine
šoférovanie ma baví ale nejazdím nejak pravidelne. nejak ma to za ten volant neťahá, asi hlavne kvôli zodpovednosti. ja sa kludne aj bicyklom odveziem ak sa dá
Už mám pol roka vodičák a šoferujem sem tam iba, do mesta na nakup, alebo ked treba mamu odviezť do mesta a priviesť alebo isť niekde mimo mesta k babke a ták
Nehody: vrazil som do el. stĺpa (rozbité okno , plechy a pod.)
a asi 2 krát škrabanec na bočných dverách
skoro nehody : nedávno som ušiel hrobárovi z lopaty keď som v 140 prebiehal iné auto ale asi v polovici predbiehania som zistil že to nedám a pani v Mercedese oproti ktorá musela kôli mne brzdiť mala asi takýto výraz OOOOO !!!!
@d170 spravil som si ho pár mesiacov pred 19-kou, najprv som ho využíval len príležitostne (nemal som na čom jazdiť). Potom v 21 som začal jazdiť pracovne každý deň a od 24 mám vlastné auto...
Jo a nehody... Len zopár šmykov a nejaké ťukance o zvodidlá, s druhým autom som sa nestretol nikdy a žiadnu vážnejšiu (tj. zdokumentovanú) nehodu som tiež nemal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nejazdim moc z nasledovnych dovodov:
-nemam moc kam, dokopy nikam nechodime
-este nemam 18 tzn potrebujem dozor co teda cini moju mamu a ta mi vie liezt dost na nervy pr isoferovani
-ani nejak nemam cas na to
... to trvalo tak pol roka od autoškoly
... teraz ak ide so mňou tak je už ticho jak pena ale to ma ja iný dôvod
... ale musím povedať, že ma niečo naučil ! ... čiže na škodu to buzerovanie nebolo
... teraz použivam pravideľne no nie každý deň
... vodičák mám od 7.5.2010
vobec sa nebojim a neviem preco .. ja sa na to tesim a uzivam si to a zaroven citim velku zodpovednost .. je fajn vediet riadit auto ..ono aspon poslucha narozdiel od ludi
Jednak som v skole mimo domova, jednak (ak som doma) byvam zhruba kilometer od namestia, takze vsade, kde sa potrebujem dostat, idem peso, pripadne busom.
Auto nemam a v podstate ho ani nepotrebujem.
cize nabehal som dost aj este nabeham
šoférovanie ma baví ale nejazdím nejak pravidelne. nejak ma to za ten volant neťahá, asi hlavne kvôli zodpovednosti. ja sa kludne aj bicyklom odveziem ak sa dá
A áno mam vlastné autá
využívam dennodenne
za týždeň najazdím 300+ km
Nehody: vrazil som do el. stĺpa (rozbité okno , plechy a pod.)
a asi 2 krát škrabanec na bočných dverách
skoro nehody : nedávno som ušiel hrobárovi z lopaty keď som v 140 prebiehal iné auto ale asi v polovici predbiehania som zistil že to nedám a pani v Mercedese oproti ktorá musela kôli mne brzdiť mala asi takýto výraz OOOOO !!!!
toť moja štatistika