Ak sa niekedy budem tešiť do práce, to bude buď za to, že tam robí môj crush, alebo som našla prácu svojich snov...ale zatiaľ sa nič z toho nedeje, takže nie
Uz som tam skoro rok a pol a stale je odpoved ano akoze niekedy ma iste veci absolutne vytacaju ale overall mam pracu tak pohodovu ze si ju az nezasluzim...alebo zasluzim, za tu snahu co som vynalozila kym som sa k nej dopracovala
Ako ono, v podstate mám riadne dobrých kolegov, takže keď predýcham ten prvotný šok už je to OK, ale beztak by si sa mohol pojebať za to že mi to pripomínaš
Vobec vobec, na mna je to neludsky skoro rano (7:30 akoze ja pred jedenastou nezijem), musim mat bielu kosielku a kvoli nej normalnu podprsenku a nie sportovu (co mi hrozne ublizuje, odkedy som objavila sportive), musim interagovat s kopou ludi a zvladat svoje psychicke one, ktore v praci zvladam naozaj nedobre.
Na druhej strane sa tesim na hodiny redditovania a citania zaujimavych clankov, na novy Discover Weekly playlist, na tortilly, co som si spravila na obed, na peniaze, co zarobim, na niektore kolegyne a million kav, ktore vypijem.
Jaaj no nepracujem teraz vobec to som si nevsimol ze je to tak myslene ze zajtra no nee ked budem pracovat co teda neviem kedy bude tak sa tesit urcite nebudem
Ani nie, prácu v ktorej nemám finančnú istotu si chcem čoskoro hodiť na polovičný úväzok a za fixný plat chcem vykonávať niečo, na čo sa viac osobnostne hodím
Prave som prisla z rannej aby som mohla ist vecer na nocnu cize netesim sa ze mam medzi tym menej hodin ale na druhej strane sa mozno konecne vyspim (lebo ranne su pre mna peklo) a koncim tym padom uz piatok o 6:00
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja tam idem čurákovať už dnes, odchádzam z bytu tak za 20 minút
Na druhej strane sa tesim na hodiny redditovania a citania zaujimavych clankov, na novy Discover Weekly playlist, na tortilly, co som si spravila na obed, na peniaze, co zarobim, na niektore kolegyne a million kav, ktore vypijem.