moja kazdy tu zaklada take diskusie ktore musia uz kazdeho unavovat... takto mozes aspon niekomu pomoct... ci uz niekomu povedat, ze pri predohre mozes chytat jahodku... to je jedno =D
to som mala 17 a on mal 30 ale bolo to neuveritelne.... asi tri orgazmy celu noc neskutocna gymnastika... taky sex ako este nikdy v zivote
predohra zalezi od momentalnej nalady niekedy ak nie je predohra tak hned stratim zaujem o sex a niekedy ked je to narychlovku ako sa vravi tak naco predohra? alebo na wcku v restike predohra tiez nie je buhvico lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
To sa neda naplanowat ze sprawim to hentak a takto, proste to pride a ani sa nenazdas a uz idete
to som mala 17 a on mal 30 ale bolo to neuveritelne.... asi tri orgazmy celu noc neskutocna gymnastika... taky sex ako este nikdy v zivote
predohra zalezi od momentalnej nalady niekedy ak nie je predohra tak hned stratim zaujem o sex a niekedy ked je to narychlovku ako sa vravi tak naco predohra? alebo na wcku v restike predohra tiez nie je buhvico lol