@Ivanakupala S tou azbukou je to pravda.Hodíš sa tam Arkonu,to berie je to kvalitná pagan metalová formácia z Ruska.No a ešte jedna vec ten druhý piktogram nie je slovanský,ale je to germánska runa.Navyše má význam v nacizme takže si to stiahni.
tie prirucky som uz pred niekolkymi rokmi videl, a urcite tam samotna runa nefiguruje ako "zakazany" symbol, takisto ani hakovy kriz nie je zakazany pokial nie je v nejakom politickom kontexte.
@Zamidari Pozriem si to a dám ti vedieť.A to s tým hákovým krížom viem ,navyše ke´d sa tie ramená otočia je to antický symbol lásky a pozitívnej enrgie.
hakovy kriz je symbolom vsetkeho mozneho, v roznych natoceniach a verziach
toto je myslim cast tej prirucky
ako vydis je tam iba odal runa...
je tam sice napisane, ze vsetky symboli naplnaju svojim obsahom paragraf 260, ale ked sa pouzije rozum tak clovek pride na to, ze asi nebudu ludi zatvarat za 2 prekrizene kladiva, chlapika v kapucni dve osmicky alebo ak napisu nahodou tri kacka za sebou... vsetko zalezi na kontexte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nespravíš výnimku?
(ako deti v škôlke lol
Ale ani ja p resne nerozumiem to budes mat vela kamaratov
A aspoň sa nauč azbuku, keď ju chceš používať, nie akože že toto sa približne podobá na hento písmeno, tak ho tam hodím.
a aky vyznam ma leben runa v nacizme? podla mna tie runy mali stale a stale maju povodny vyznam
tie prirucky som uz pred niekolkymi rokmi videl, a urcite tam samotna runa nefiguruje ako "zakazany" symbol, takisto ani hakovy kriz nie je zakazany pokial nie je v nejakom politickom kontexte.
hakovy kriz je symbolom vsetkeho mozneho, v roznych natoceniach a verziach
toto je myslim cast tej prirucky
ako vydis je tam iba odal runa...
je tam sice napisane, ze vsetky symboli naplnaju svojim obsahom paragraf 260, ale ked sa pouzije rozum tak clovek pride na to, ze asi nebudu ludi zatvarat za 2 prekrizene kladiva, chlapika v kapucni dve osmicky alebo ak napisu nahodou tri kacka za sebou... vsetko zalezi na kontexte.