@luthien aj moja kamoska ma lindynette a tiez ide menit a tiez jej nechala predpisat hentu novynette a ona si ide tiez menit takze ma taky isty problem ako ty..a som dokonca pocula ze tie lacnejsie antiky su lepsie na organizmus nez drahsie , ale ze zalezi aj od zeny...
@strikinelka ja ked som brala Lindynette, tak som mavala casto bolesti hlavy. Ja mam sice migrenu tak ci tak, ale vtedy som tie bolesti pripisovala antike, lebo ked som ju zacala brat, tak sa mi bolesti stupnovali. Tak som ju po troch mesiacoch vymenila.
A teraz doberam posledny mesiac Novynette, ta je totalne priserna, co sa tyka menstruacnych priznakov, tak sa tesim, ze sa jej konecne zbavim.
@luthien mne praveze gynekologicka predpisala hentu novynette a hned sem jej rekla ze ju nechem.... ona sa na mna pozrela a ze tato by mi pasovala a ja ze ale o tejto som pocula iba same reci a ona ze tak nemozes verit vsetkemu co pocujes a ja ze ja ju nechcem..tak som ju ani nezacala brat...a urcite chcem nejaku inu..len nemozem najst zoznam nejaky kde su vsetky vypisane..
Neviem, v tomto sa nevyznám. Od mája užívam Lindynette kvôli menštruačným kŕčom. Kŕče prešli, nepribrala som, len sa mi prestali lámať nechty a trochu mi narástli prsia
@strikinelka u mna je to skor sposobom: pokus - omyl... preto si uz chcem cim skor najst tu "svoju", aby som ju brala aspon dlhsi cas, lebo nie je dobre tak casto menit antiku
Som zvedava aku mi predpise teraz a ako mi zaberie...
Ten zoznam skusim pozriet na nete
A je pravda, ze kazda antika zabera kazdej zene inak, len ked citam same staznosti, tak sa aj ja bojim brat ju
@mielikki ja ti neverim lucy ani slovo, ty podla mna pijes ako duuha !
a ano, pitie alkoholu prospieva ! len napriklad, keby mi teraz nebolo tak zle, ze sa idem povracat kazdu chvilu a to mam ist na pivo s takymi "ludmi" ako je @mezomus ( )
akurat dnes rano som mame povedala nech mi ide na gyndu po recept samozrejme odozva bola, ze sa jej nechce. tak som povedala, ze ok, tak ja si teda dam mesiac pauzu, lebo nemam uz ani tabletku. Jej slova, ze ak to vysadim tak budem "PLODNA AKO POTKAN" ma donutili ist do lekarne...
mala som Yadine a bola som spokojna ale je to strasne drahe tak mi doktorka dala vyskusat Lindynette a tiez sa nemozem stazovat mam sice masnejsiu plet ako pri tej prvej ale zas nemam skoro ziadne krce pri menstruacii
A mám tu hneď príklad. Ty píšeš, že o novynette si počula len zlé, ja práve naopak. Sama ju užívam a som nadmieru spokojná, a užíva ju aj pár ľudí okolo a nemajú najmenší problém. Dokonca je nehormonálna (nie v pravom zmysle slova)
@strikinelka Prosímťa,never všetkému čo prečítaš na internete! Dnes užíva HAK kvantum ľudí a kvôli HAK určite nikto z nich nemá problém s otehotnením.Veď sama môžeš vidieť,že sa rodí stále viac a viac dvojčiat a gynekológovia to pripisujú HAK-u.Takže toto problém naozaj nebude
@strikinelka wow ...Ako ja som to nemyslela ta,že vždy to platí.Niekedy boli dvojčatá zriedkavejšie,lekári sa nad tým nezamýšľali ,ale v dnešnej dobe je ich viac a viac a aj preto tvrdia,že to môže byť jeden z dôvodou.Ďalším môže byť samozrejme genetika......
@15matka14 no ved ja som to tiež nemyslela doslovne že zrovna koli antike sme dve hehe ale snad sa mi to nestane vidím že mamka to s nami nemá moc lahke..
beriem Belaru, ale je to hrozne moc individiálne a hlavne never takým blbostiam, akože po nej prbereš..pribereš, lebo žerejš jak svina a máš chute..to ano, ale samotna tabletka ti tak max bude udrzovat vodu v tele a v tom priapde samozrejme hned za gynosom a zmena
ja ju uzivam vyše roka a zatial je to v pohode, ziadne krce pri menzese, celkovo ho mam kratsi a brala som to aj kvoli pleti a zabralo
takze kazdy musi vyskusat a zistit, čo mu najviac vyhovuje
@strikinelka .... a ty máš vážne 17 rokov?????? neviem ale pripadá mi to čudné že sa pýtaš také otázky, ktoré viem aj ja a to som o 2 roky mladšia.... hmm divné že nevieš o HAK také veci, ktoré už vedia aj 14 ročné baby... veď keď ju vysadíš tak nechápem prečo by si nemohla mať dieťa a ešte: ako tu už dosť ľudí napísalo : "každej sadne nejaká iná HAK" a rozosmiala ma veta : "počula som o nej len zlé veci" ...naozaj je to u každého individuálne a preto ti najlepšiu HAK vyberie doktor(ka)
ludia co VAM je ??? ako moze JEDNA antika sediet setkym ? to co je ? Zober sa, chod ku gynekologovi (uz si tam davno mala byt) a porad sa s nim,.... sak naco ho mas ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
kondom je podľa mňa najlepší už keď-lebo chráni aj pred chorobami, nie len pred nechceným počatím (ak si alergická na latex-sú aj iné materiály)
Zmenila som na Novynette, ktora je uz TOTAAAAALNE na hovno, tak idem menit treti krat a uz ma z toho asi porazi...
A teraz doberam posledny mesiac Novynette, ta je totalne priserna, co sa tyka menstruacnych priznakov, tak sa tesim, ze sa jej konecne zbavim.
Ale este neviem aku mi predpisu novu
Som zvedava aku mi predpise teraz a ako mi zaberie...
Ten zoznam skusim pozriet na nete
A je pravda, ze kazda antika zabera kazdej zene inak, len ked citam same staznosti, tak sa aj ja bojim brat ju
» www.zonaona.sk/tvoja-zona/anti...
Ja antiku beriem kvoli menstruacii :/
(A to som pri tom stále takmer abstinent
a ano, pitie alkoholu prospieva ! len napriklad, keby mi teraz nebolo tak zle, ze sa idem povracat kazdu chvilu a to mam ist na pivo s takymi "ludmi" ako je @mezomus ( )
A mám tu hneď príklad. Ty píšeš, že o novynette si počula len zlé, ja práve naopak. Sama ju užívam a som nadmieru spokojná, a užíva ju aj pár ľudí okolo a nemajú najmenší problém. Dokonca je nehormonálna (nie v pravom zmysle slova)
ja ju uzivam vyše roka a zatial je to v pohode, ziadne krce pri menzese, celkovo ho mam kratsi a brala som to aj kvoli pleti a zabralo
takze kazdy musi vyskusat a zistit, čo mu najviac vyhovuje
PREBOHA zobudte sa.... taketo kraviny tu ries
Mne sadla, žiadne problémy, len plus zväčšenie prs