Chystáme sa s priateľom prvýkrát milovať a nechceme aby z toho bola nejaká "nehoda".Ktoré kondómy sú najlepšie? Nechceme totiž riskovať, že ten kondóm praskne. A prosím odpovedajte seriózne a nepíšte blbosti. Díky.
Mne pepina drzia najlepsie na vtakovy takze ja pouzivam tie. Kamosovi prasklo uz par durexov, takze az tak moc by som sa na ne nespoliehal, len preto ze je to znama znacka.
ok takze aj keby sa vystrieka na ruku je to nepravdepodobne pretoze spermie maju velmi kratku zivotnost...hm a ktory magor si uz len strieka na ruku predtym ako ide nejaku prstovat
durexx...heh,chalani mali pepino a durex a nafukali ich a pepino po chvili prasklo a durex dobre dlho vydrzal...hh,ale ak mozes daj si antikocepciu mas to najistejsie...
holyknight:tak to uz rovno zahod a kup novy a daj no neviem dakde do nejakej malej krabicky a do tasky alebo bundy..ale nie v penazenke !!!!!!!!!!!!!!!!
"Kondómy ale musíš chrániť pred mechaniclým poškodením, neodporúčame ti preto držať kondómy v peňaženke, vo vrecku a dlhodobo pri teplotách mimo 5-30 °C"
alebo
"Kondóm, ktorý vám už mesice ležal zabudnutý v aute, zlisovaný v peňaženke alebo v zadnom vrecku nohavíc radšej vyhoďte! Títo pomocníni reagujú aj na teplo a svetlo."
ja som toho nazoru ze nic nieje 100%..a moze sa stat ze aj HAK aj gumu mas a sa ti stane to co nechces..
tomu sa hovori tusim zakon schvalnosti
@44 to s tou krabickou bolo super tak to u seba mam nosit kde tu krabicku ked mam na sebe v lete kratase a triko a ledva do nich napracem mobily a to este kluce a penazenku v ruke nesiem ....
Neverte tomu ani slovo. Kupite si 3 kondomy znacky Durex za 89 sk a staci ze parnterka nieje dostatocne vlhka a praskaju ako na pase... Mam s tym skusenosti!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
inak..vcelku je to jedno...este sa mi nestalo,ze by to ,,prasklo" .ale teda v nejakom vyskume davali durex
ak si chalan honil pred tym ako holku prstuje moze dojst k nejakej "nehode"???
@31 a na ten koneic sveta by soms a nespoliahala
alebo
"Kondóm, ktorý vám už mesice ležal zabudnutý v aute, zlisovaný v peňaženke alebo v zadnom vrecku nohavíc radšej vyhoďte! Títo pomocníni reagujú aj na teplo a svetlo."
a tak...
(treba zvýšiť spotrebu
@ 49 ale ved neurazaj raz an to pride tak ci tak
pre istotu skuste dva radsej..vela stastia
ak mate obavy, poistite to niecim inym este, ked uz sa vam nechce teda cakat
ja som toho nazoru ze nic nieje 100%..a moze sa stat ze aj HAK aj gumu mas a sa ti stane to co nechces..
tomu sa hovori tusim zakon schvalnosti
@44 to s tou krabickou bolo super tak to u seba mam nosit kde tu krabicku ked mam na sebe v lete kratase a triko a ledva do nich napracem mobily a to este kluce a penazenku v ruke nesiem ....
je fajn mat gynekologa, ktory ti v pohode vsetko vysvetli, povie vsetky pre a proti a ked budes chciet, aj ti vysvetli, co ti to robi v tele
len sa neboj pytat