máme teraz v robote naladené také nekomerčné rádio, kde každý deň okolo tej 6tej večer hrajú Stairway to heaven od Led Zeppelin, takže kolegovia vedia, že keď mi toto pustia tak sedem a pol minúty odo mňa nemôžu čakať žiadnu aktivitu, lebo ja si musím vypočuť a odspievať svoj Stairway to heaven
@bluepanter tak aspoň mne pošepkaj, ja sa nebudem smiať
Iné sú podľa mňa najkrajšie a iné si spievam... A v podstate ani veľmi nepoznám texty, to si musím ako pozadie tú pesničku pustiť a spievam si s ňou alebo si pozerám text, pesnička na minime a tak si spievam. Tak najradšej rôzne francúzske, napríklad "Ella, elle l"a", to ten začiatok už viem aj naspamäť, nejaké slovenské, napríklad od Hexu. Alebo "Leva"s Polka" to je úžasný relax si spievať. Alebo potom od Iné kafe pri vysávaní
čo ja viem, spievam si to, čo v ten deň počúvam. včera som mala celý deň v hlave Live forever a Morning glory od Oasis hlavne také jednoduchšie texty, refrény. kedysi som vedela naspamäť celú Californication ale už by som ju asi nedala.
a v podstate viem všetky pesničky, ktoré počúvam najčastejšie ale skôr tak "akusticky". že možno to nie sú úplne správne slová ale znejú dobre
@corvuscorax ci boha túto pieseň spievali raz na výročí našej školy také tri baby, ktoré si hovoria myslím Sweet little chichks...no vlastne sú štyri, ale u nás boli len tri.. a tiež som si tú piesen potom veľmi dlho spievala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale asi vedie Pec nám spadla. Úplne vážne
nie je to asi najkrajšia pesnička,ale tak stupídna,že si ju spievam dosť často
Iné sú podľa mňa najkrajšie a iné si spievam... A v podstate ani veľmi nepoznám texty, to si musím ako pozadie tú pesničku pustiť a spievam si s ňou alebo si pozerám text, pesnička na minime a tak si spievam. Tak najradšej rôzne francúzske, napríklad "Ella, elle l"a", to ten začiatok už viem aj naspamäť, nejaké slovenské, napríklad od Hexu. Alebo "Leva"s Polka" to je úžasný relax si spievať. Alebo potom od Iné kafe pri vysávaní
to ella, elle bla bla spieva Kate Ryan, že?
ella, elle bla bla áno, ona ale aj Alizée ju spieva, len Kate ju má rýchlejšiu a skrátenú
a od Puding Pani Elvisovej - Mladí Chemici
Alizzée je mladšia a viac sexi aj lolita spieva
a ked uz spievam tak je to asi
XD ale Kate má krajšie pesničky
ani nie, ale to je vec názoru
hey hey, you you, get into my car
Ale aj to sa dá spievať! Teda aspoň hmkať, len to "trocha" kazí dojem zo skladby
a v podstate viem všetky pesničky, ktoré počúvam najčastejšie ale skôr tak "akusticky". že možno to nie sú úplne správne slová ale znejú dobre
» zvolenskepodujatia.wordpress.com/2009/06/22/spev...
Jsi můj pán - Lucie bíla ( ALE mne sa tá pesnička tááááááák páááči !!! )
Absinth with faust - Cradle of Filth ( kedže tú pesničku MILUEJM spievam si aj akustické zvuky a sem tam si pri nej aj zatančím )
a ja som sa teraz zbláznila do slovenskej kapely sexy papučky
Fuck yourself with a rubber hose
Stick it in your mouth and down your throat
Up your nose and in your heinie hole
I don"t care where it goes
And it don"t matter if you"re straight or gay
You should fuck yourself anyway
Now, you don"t have to listen to a word I say
But I know you, you"ll be humpin" away
Fuck yourself with your neighbor"s nose
If you can"t use that, use a 10-foot pole
Stick it up your ass and go for a stroll