spevakov mam viac, lebo radsej pocuvam chalanov ako bab. spevacku mam Billie Eilish a Dua Lipa, skupina Imagine dragons a hercov je tiez viac. Trebars Cameron Boyce, Mallory James Mahoney a Trevor Tordjman, atd.
moja najoblubenejsia spevacka je momentalne sabrina carpenter, ale celkovo pocuvam vela aj lanu del rey a szu
moj najoblubenejsi spevak je tommy richman
moja naj skupina je aespa
moj naj herec je cillian murphy
Z tých populárnych asi najviac Olivia Rodrigo, pretože dosť pripomína starú pop punkovú scénu, je na dnešnú dobu taká príjemne iná a správne psycho. Z tých nie veľmi známych napríklad Ari Abdul a z chalanov napr. Darci alebo Ivoxygen. Ako človek mi dosť sedí Post Malone, aj keď by som mu prial menej závislostí do života.
Z hercov som naopak skorej stará škola. Tiež Cillian Murphy a Keanu Reeves. Zo žien Keira Knightley a Eva Green.
Tak ja počúvam hudbu z iného súdka, čiže skôr nič nové, tak moje obľúbené mená sú z kategórie legiend a hudobných veteránov typu Chris Norman, Bonnie Tyler, Tina Turner, Jon Bon Jovi, Bono Vox, Suzi Quattro, Marie Rottrová, Dalibor Janda, Jožo Ráž, Phil Collins, Susanna Hoffs, Freddie Mercury tiež nesmie chýbať atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
moj najoblubenejsi spevak je tommy richman
moja naj skupina je aespa
moj naj herec je cillian murphy
Z hercov som naopak skorej stará škola. Tiež Cillian Murphy a Keanu Reeves. Zo žien Keira Knightley a Eva Green.