Aká skladba je podľa vás úplným svetovým vrcholom? Ak sa neviete rozhodnúť, môžete uviesť najviac 3. Prosím, ak sa vám dá, vložte sem aj video keď sa nahodou bude opakovať, tak stačí len názov a interpret. Ďakujem!
@unascetic@4 Ako ja som veľmi tolerantná k hudobnému vkusu druhých ľudí, ale...really?
Inak neviem, prečo mi práve včera napadol ten Jackson, ja ho v podstate ani nepočúvam, ani to nie je nejaký môj najobľúbenejší interpret. Ale proste tieto dve piesne mi v tej chvíli prišli ako veľmi silné. Ale keby som musela vybrať len jednu, tak určite Imagine
Za mna by som siahol niekde hlbšie. Philip Glass - Koyaanisqatsi, Laurie Anderson, Brian Eno, Dead Can Dance, This Mortal Coil, Can, Velvet Underground & Nico... Možno Portishead a dalšie...
Každopádne žiaden birdzák tu žiadnu najlepšiu skladbu z historie ľudstva nenapíše. Pretože každý má iný vkus. Dá sa tak napísať najpopulárnejšia a na to tu máme popového "odborníka"...To ale tiež znamená najkomerčnejšia, najviac masám páčiaca sa. Čo sa s kvalitou takmer až vylučuje. Asi tak ako v ikea možno kúpim najpopulárnejší stôl ale určite nie ten najkvalitnejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Inak neviem, prečo mi práve včera napadol ten Jackson, ja ho v podstate ani nepočúvam, ani to nie je nejaký môj najobľúbenejší interpret. Ale proste tieto dve piesne mi v tej chvíli prišli ako veľmi silné. Ale keby som musela vybrať len jednu, tak určite Imagine
Ale páčia sa mi aj tieto ale najmä staršie, lebo je tam originálny spev, žiadne upravovanie cez počítač a originálne nástroje + melódia.
Toto sú moje obľúbené piesne od 60’ po 10’
Každopádne žiaden birdzák tu žiadnu najlepšiu skladbu z historie ľudstva nenapíše. Pretože každý má iný vkus. Dá sa tak napísať najpopulárnejšia a na to tu máme popového "odborníka"...To ale tiež znamená najkomerčnejšia, najviac masám páčiaca sa. Čo sa s kvalitou takmer až vylučuje. Asi tak ako v ikea možno kúpim najpopulárnejší stôl ale určite nie ten najkvalitnejší.
• Everlast & Santana – Put your Lights on. » y2u.be/z1gh0-yOaWQ...
• Congress H8000 – Sin and Punishment. » y2u.be/X9_6D72SV2k...