@tequila Keď už sem nechces dať tie klipy, tak mi aspoň doporuč niečo zvláštne, originalne Pomôcť ti môžu napriklad skladby z nejakej predošlej tvojej ankety, ktoré sa mi veľmi pacili: Ajoor Aftab -Mohabbat a Cassandra Jenkins - Hard Drive. Ale ostatné čo si vtedy dával ma nezaujali.
Z výberu si ťažko vybrať...
A zo svojej hudby, si tiež ťažko vyberiem.
Mám toho viac, ale staré to je vykopávky...
(Predsa som muž z jaskyne)
No myslím, že môj favorit je Small town boy.
@azizi@10 nehnevam sa nemal som len cas podla mna z tohto sa t ako ta poznam, najviac budu pacit the cure, ale tak pocuvni a daj vediet (btw fakt si to zatial mohla poguglit sama lol)
@tequila A je to tu Takže takto, spravím trošku aj mini rozbor, lebo si myslím, že ti to tak trochu aj dlzim. V každom prípade, skladby som si vypočula ešte raz, lebo som si ich už moc nepamätala. A doplnila som samozrejme tie asi posledné 4.
1. miesto - MJ Lenderman: Wristwatch
Pôvodne som si celý čas myslela, že budem hlasovať za Geordie Greep, ale táto posledná skladba výrazne zamiešala karty. Je to jednoznačný víťaz. Dokonca si ju aj dam do playlistu. Rozhodne sa to zďaleka najviac podobá na hudbu, ktoru mám rada a ktorú casto pocuvam Oplatilo sa, že som sa k ankete vrátila. Fakt som nečakala, že tam bude aj niečo takéto!
2. miesto - Geordie Greep: Holy, Holy
Takže toto by som si asi do playlistu síce nedala, ale musím sa priznať, že ma to celkom bavilo. Dokonca som si ju pustila aj viac krat A ako som už spomínala, bol to pôvodný favorit. Zároveň mi na tej skladbe však aj niečo vadí, niečo ma tam znepokojuje. Ale to jej aj práveže tak trochu pridáva na zvláštnosti a ja mám zvláštnu hudbu rada.
3. miesto - The Cure: Alone a Waxahatchee: Right Back to It
Tieto 2 síce neurazia, ale rozhodne ani nenadchnu. Druhý krát by som si ich urcite nepúšťala.
Posledné miesto
Všetko ostatné je pre mňa naprosto nepocuvatelne a bolo vazne utrpenie pre mňa si to pustat
Tak snáď ti to teraz ešte trochu viac priblížilo môj hudobný vkus. Budem rada, keď mi odpíšeš, čo si o tom myslis
@azizi@20 no konecne, oplatilo sa cakat v 1. rade vdaka za tvoj hlbkovy rozbor, fakt som necakal, ze to pojmes az takto poctivo, za to dakujem sranda, to, co si dala na 3. miesto, som cakal, ze u teba vyhra mj lenderman sa mi na teba zdal byt taky drsny, preqapila si kazdopadne nemam ta za co kritizovat, kedze mne sa pacia vsetky pesnicky odtialto, cize tu sa neda trafit vedla akurat som ta tipoval, ze ta viac zaujme nick leon a chappell roan, to mi pripadala taka muzicka pre teba. kazdopadne vdaka este raz. ohodnotis aj zvysne hudobne ankety?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A hnevá ma, že nemôžem pridať Oliviu Rodrigo. Vampire je zjavne minuloročný song.
A zo svojej hudby, si tiež ťažko vyberiem.
Mám toho viac, ale staré to je vykopávky...
(Predsa som muž z jaskyne)
No myslím, že môj favorit je Small town boy.
1. miesto - MJ Lenderman: Wristwatch
Pôvodne som si celý čas myslela, že budem hlasovať za Geordie Greep, ale táto posledná skladba výrazne zamiešala karty. Je to jednoznačný víťaz. Dokonca si ju aj dam do playlistu. Rozhodne sa to zďaleka najviac podobá na hudbu, ktoru mám rada a ktorú casto pocuvam Oplatilo sa, že som sa k ankete vrátila. Fakt som nečakala, že tam bude aj niečo takéto!
2. miesto - Geordie Greep: Holy, Holy
Takže toto by som si asi do playlistu síce nedala, ale musím sa priznať, že ma to celkom bavilo. Dokonca som si ju pustila aj viac krat A ako som už spomínala, bol to pôvodný favorit. Zároveň mi na tej skladbe však aj niečo vadí, niečo ma tam znepokojuje. Ale to jej aj práveže tak trochu pridáva na zvláštnosti a ja mám zvláštnu hudbu rada.
3. miesto - The Cure: Alone a Waxahatchee: Right Back to It
Tieto 2 síce neurazia, ale rozhodne ani nenadchnu. Druhý krát by som si ich urcite nepúšťala.
Posledné miesto
Všetko ostatné je pre mňa naprosto nepocuvatelne a bolo vazne utrpenie pre mňa si to pustat
Tak snáď ti to teraz ešte trochu viac priblížilo môj hudobný vkus. Budem rada, keď mi odpíšeš, čo si o tom myslis