1. Je kyberšikana zábava dnešnej modernej doby alebo mor mentálneho zdravia (Diskusný príspevok o tejto forme šikany a jej krutom vplyve na ľudskú dušu)
2. Tiene rôznych pandémií, ktoré ako Damoklov meč visia nad nami (Slávnostný prejav na študentskej konferencii o hrozbách, ktoré číhajú na ľudstvo, prípadne o možnostiach ich predchádzania)
3. Kam a do ktorého obdobia by som cestoval/cestovala, keby som mohol/mohla. (Úvaha)
4. Takto píšete vy (Výklad o súčasnej modernej literárnej tvorbe)
Najprv som si myslela ze 1., lebo nemám obdobie do ktorého by som sa chcela vrátiť...
Ale nakoniec by som možno predsalen zvolila úvahu, lebo veľmi by som chcela zažiť rave 90.rokov... napr uz len staré Ucko by mi stačilo ale aj zažiť naživo starého Tiesta.. a nie ten odpad co hra teraz...
Takze dala by som si oldschoolove party s klasickým trancom, techno, ale aj dramacom a aj gabber a early rave!
To je pre mna jedna vec, ktorá má hrozne hnevá ze som nezažila a ani uz nezažijem
Aj ked neviem ci by sa učiteľkam páčilo ako píšem o rave
@samsebou30@6 to áno, ale na VŠ som chodila na kurz maďarčiny a už pár rokov bývam v maďarskej dedine na juhu Slovenska, a chcela by som sa naučiť, ale to sa fakt nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2. Tiene rôznych pandémií, ktoré ako Damoklov meč visia nad nami (Slávnostný prejav na študentskej konferencii o hrozbách, ktoré číhajú na ľudstvo, prípadne o možnostiach ich predchádzania)
3. Kam a do ktorého obdobia by som cestoval/cestovala, keby som mohol/mohla. (Úvaha)
4. Takto píšete vy (Výklad o súčasnej modernej literárnej tvorbe)
Ale nakoniec by som možno predsalen zvolila úvahu, lebo veľmi by som chcela zažiť rave 90.rokov... napr uz len staré Ucko by mi stačilo ale aj zažiť naživo starého Tiesta.. a nie ten odpad co hra teraz...
Takze dala by som si oldschoolove party s klasickým trancom, techno, ale aj dramacom a aj gabber a early rave!
To je pre mna jedna vec, ktorá má hrozne hnevá ze som nezažila a ani uz nezažijem
Aj ked neviem ci by sa učiteľkam páčilo ako píšem o rave