@11monika11@5 ja som chcela z geografie, lebo som si myslela, ze budem studovat geologiu. Nakoniec som sa rozhodla, ze chcem ist studovat biologiu, tak som po niekolkych mesiacoch ucenia sa na geografiu poslala ziadost na ministerstvo o zmenu predmetu na bio zmenila som seminar a bolo
@11monika11@5 inak noska bol najlahsi predmet, tiez som si ju zbabelo preto zvolila ale mali sme otrasnu profesorku, ktora nas skoro nic neucila, tak som sa na to musela pripravovat viac menej sama... Aj otazku, ktoru som dostala s nami nikdy vobec nepreberala...
@azizi@7 ja som chcela maturovať aj zo španielčiny, ale úplne som rada, že som sa na to vykašľala ale tá matematika ma štve, teda štvala ma, keď som si potom vyberala vš
jazyk som si dala nemčinu, lebo som v tom čase v nej bola lepšia ako v angličtine a chodila som aj na jazykovku, ale otočilo sa to, s noskou som si bola istá a zvažovala som matiku alebo biológiu, lebo som zvažovala ekonómiu alebo psychológiu, ale dala som si nakoniec matiku, lebo nakoniec som šla na ekonómiu
Na matiku som isiel kvoli VS podmienkam ale stacil mi priemer nakoniec... ale to bola matura, kde nas islo vela ja taky co pomaly prepadali a bola to taka skupinova matura
SJ som vytiahol jedinu temu co som nechcel, tak to som trochu pohorsil.
AJ v pohode, chodil som na jazykovku takze na strednej som sa 4 roky nudil.
Z odbornych informacne siete.
moje pozorovanie hovori, ze 95%ucitelov su luzri, co nic nevedia, resp. su total neschopni, tak isli radsej ucit, lebo inak by si ani na slanu vodu nezarobili. zvysnych 5% su ucitelia, co to vedia.
@11monika11@24 chcel som este nemcinu, ale zmenili nam vyucujucu, tak som sa na to vykaslal.. ta druha ma nevedela donutit sa to ucit a pripravit sa na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kazdopadne, celu strednu vnimam, ako absolutnu stratu casu. resp. cele skolstvo stoji za kokot a "ucitelia" este maju tu drzost chciet viac penazi.
SJ som vytiahol jedinu temu co som nechcel, tak to som trochu pohorsil.
AJ v pohode, chodil som na jazykovku takze na strednej som sa 4 roky nudil.
Z odbornych informacne siete.
moje pozorovanie hovori, ze 95%ucitelov su luzri, co nic nevedia, resp. su total neschopni, tak isli radsej ucit, lebo inak by si ani na slanu vodu nezarobili. zvysnych 5% su ucitelia, co to vedia.
((bez srandy, skutocne som chcel)