matika a náuka o spoločnosti, teraz už premenovaná na OBN, o nos-ke som bola presvedčená, tam ma bavili skoro všetky oblasti, v druhom prípade som zvažovala medzi matematikou a biológiou, dala som matiku aj vzhľadom na VŠ a bolo to OK, lebo stačilo logicky myslieť a nebolo treba sa veľa učiť teóriu
Slovenčina - to som si veľmi verila a aj som dostala jednotku.
Angličtina B2 - tiež som si verila, aj ako jediná z ročníka, čo som maturovala na B2, takisto som dostala jednotku.
Teoretická časť odbornej zložky - tam som vychytala hlúposti (nejaké služby cestovného ruchu, marketing, ekonomiku, manažment...), dostala som trojku.
Praktická časť odbornej zložky - robili sme animačný deň v tímoch a my sme boli najlepší, ja som mala kvíz, ktorý som naschvál spravila dosť náročný
ja si to uz ani nepamatam slovencina, nemcina (B1), potom teoreticka cast to bola zahrnuta ekonomika, uctovnictvo, bankovnictvo, marketing, tovaroznalectvo a secky tieto zalezitosti. a prakticka cast to bolo v marci a to sme robili uctovnictvo/strojopis/fakturacia a este daco? uz newm. tazke to bolo jak pica ale zvladol som
Nič z tohoto, mal som technológiu. Nič som nevedel zo 45 min. som bol 30 min. ticho a 15 min. robil mmmm ... Našťastie ma zachránilo že som, praktickú časť dal ako jeden z 3 na výbornú. Tak ma pustili
Slovenčina - pri gramatike trápne ticho a ostatok som nejako ukecal - 2
Angličtina B2 - angličtinu som sa "učil" iba 4 roky, takže celkom výzva - 3
Dejepis - dobrá téma -1
Geografia - už ani neviem čo som si vytiahol, jediné čo si pamätám je že komisia bola čerstvo po obede a mal som chuť skúšajúceho ponúknuť žuvačkou - 1
chem, fyz -> šiel som na medinu, na fyz som si vytiahol nejaké kondenzátory a elektrinu, doteraz sa čudujem že som to dal, v týchto veciach som úplne vymletý
na gympli, slovencina, anglictina B2, biologia a chemia
mala som same jednotky, ale nejak zvlast som sa o ne podla mna nepricinila, ja by som si dala 2 alebo 3, ale zrejme sa dost prihliadalo na cele studium z biologie bol pomerne velky rozsah uciva, ale tak stacilo mi par dni sa pripravovat na kazdy predmet, takze vcelku ok
Slovenčina - na to som sa najviac učila a vybrala som si najľahšiu otázku (s číslom 7 )
Anglina - na to som sa prakticky neučila, ake vedela som že to dám, lebo som písomnú maturitu dala na 94%
Biológia - mali sme zhovievavé profesorky a zase som si celkom ľahkú tému vybrala
Chémia - to som ako jediné dala na 2, málo som sa učila, a bála som sa, že dostanem ešte horšiu známku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Anglický jazyk - 1
Teoretická časť odbornej zložky - 2
Praktická časť odbornej zložky - 2
Angličtina B2 - tiež som si verila, aj ako jediná z ročníka, čo som maturovala na B2, takisto som dostala jednotku.
Teoretická časť odbornej zložky - tam som vychytala hlúposti (nejaké služby cestovného ruchu, marketing, ekonomiku, manažment...), dostala som trojku.
Praktická časť odbornej zložky - robili sme animačný deň v tímoch a my sme boli najlepší, ja som mala kvíz, ktorý som naschvál spravila dosť náročný
Angličtina B2 - angličtinu som sa "učil" iba 4 roky, takže celkom výzva - 3
Dejepis - dobrá téma -1
Geografia - už ani neviem čo som si vytiahol, jediné čo si pamätám je že komisia bola čerstvo po obede a mal som chuť skúšajúceho ponúknuť žuvačkou - 1
mala som same jednotky, ale nejak zvlast som sa o ne podla mna nepricinila, ja by som si dala 2 alebo 3, ale zrejme sa dost prihliadalo na cele studium z biologie bol pomerne velky rozsah uciva, ale tak stacilo mi par dni sa pripravovat na kazdy predmet, takze vcelku ok
najviac som sa obával slovenčiny, tam som sa toho učil asi najviac a úplne najľahšia bola nemčina
Anglina - na to som sa prakticky neučila, ake vedela som že to dám, lebo som písomnú maturitu dala na 94%
Biológia - mali sme zhovievavé profesorky a zase som si celkom ľahkú tému vybrala
Chémia - to som ako jediné dala na 2, málo som sa učila, a bála som sa, že dostanem ešte horšiu známku