keď máme prednášku o drogách, tak to všetkým prídelen vtipné.. ono teraz je už na zabranenie dosť neskoro na našom sídlisku, kde každý druhý- niekde aj prvý niečo berie.... takže je to dosť ovplyvnené prostredím.. ide v tom kamoš, idem aj ja... a vyvoláva to také reťazové reakcie.. aspoň u nás.. ale všade to tak je.. v rôznych intenzitách... (ja drogy samozrejme neberem )
@8 casto to byva aj tym, ze prednasky o drogach robia vacsinou ludia co ziadne nebrali. Takze hovoria uplne bludy, ktore nemaju mat ako overene a len tlacia do hlav kaleraby. (take prednasky su i mne smiesne)
Ja som za pravdive informacie, vobec nechapem co sa furt drogy rozoberaju. Ked ich niekto berie, je to jeho zivot, preco by mal byt za to zly ci zatvoreny...
osobne si myslím, že nepomôže nič... áno, možno som pesimistická, ale je to na každom jednom jednotlivcovi, čo so sebou urobí... a je jedno, či mu budeme hovoriť, aké je to preňho zlé... pokiaľ na to nepríde sám, nepomôže ani svätená voda...
kto nechce, nedá si... jasné, že partia ovplyvňuje, ale dá sa to... u mňa v partii som jediný nefajčiar a ide to v pohode... tak je to aj s drogami...
po tom, ako ich už človek začne užívať... tak skoro prestať nechce... a kým si sám neuvedomí, ako to je to s ním... poznám pár (možno aj viac...) ľudí, čo niečo berú... sú všade a je jedno, z akej rodiny sú, akú partiu majú, aký hudobný štýl počúvajú, či do akej školy chodia... je to na nich...
a viete ako to je... zakázané ovocie chutí najlepšie...
to ci niekto zacne brat drogi nijako neovplivnis a ak aj ano tak len v malom mnozstve vies hovori sa tomu zvedavost co sa stane ak ... skusim zafajcit skusim si pichnut alebo tak nejak vyslovene by ste tie deti ludi ... museli drzat v plne nabytom zdravom programe z ludmi ktory neberu drogy inac sport a drogy si nemyslite ze to su protiklady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som za pravdive informacie, vobec nechapem co sa furt drogy rozoberaju. Ked ich niekto berie, je to jeho zivot, preco by mal byt za to zly ci zatvoreny...
kto nechce, nedá si... jasné, že partia ovplyvňuje, ale dá sa to... u mňa v partii som jediný nefajčiar a ide to v pohode... tak je to aj s drogami...
po tom, ako ich už človek začne užívať... tak skoro prestať nechce... a kým si sám neuvedomí, ako to je to s ním... poznám pár (možno aj viac...) ľudí, čo niečo berú... sú všade a je jedno, z akej rodiny sú, akú partiu majú, aký hudobný štýl počúvajú, či do akej školy chodia... je to na nich...
a viete ako to je... zakázané ovocie chutí najlepšie...