ADHD - hyperaktivita - choroba spôsobujúca neschopnosť sústredenia - čo si všímam v mojom okolí tak ju má asi 90% ľudí vraj ju majú mať chlapi ale mne sa zdá že ju majú skôr ženy aspoň čo si všímam na školeniach.
DHL - DHL parcel - prepravná služba
JBMNT - jebem na to
MFP - mám f piči - (rodáci z BA skracujú na MP - mám piči)
IMHO LOL OMG - podla môjho skromného názoru sa hlasno smejem ó moj bože.... Vylepšená verzia: IMHO ROFL OMG - podla môjho skromného názoru sa válam od smiechu pod stolom ó môj bože
MDMA - prečítať článok DIAGNÓZA: EXTÁZE aneb FENETHYLAMINOVÁ PSYCHEDELIKA » interkom.vecnost.cz/1996/19960570.h...
SOM KOKOT IRL - som kokot v reálnom živote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ADHD - hyperaktivita - choroba spôsobujúca neschopnosť sústredenia - čo si všímam v mojom okolí tak ju má asi 90% ľudí vraj ju majú mať chlapi ale mne sa zdá že ju majú skôr ženy aspoň čo si všímam na školeniach.
DHL - DHL parcel - prepravná služba
JBMNT - jebem na to
MFP - mám f piči - (rodáci z BA skracujú na MP - mám piči)
IMHO LOL OMG - podla môjho skromného názoru sa hlasno smejem ó moj bože.... Vylepšená verzia: IMHO ROFL OMG - podla môjho skromného názoru sa válam od smiechu pod stolom ó môj bože
MDMA - prečítať článok DIAGNÓZA: EXTÁZE aneb FENETHYLAMINOVÁ PSYCHEDELIKA » interkom.vecnost.cz/1996/19960570.h...
SOM KOKOT IRL - som kokot v reálnom živote.
mozno keby sa clovek docital do druheho riadka popisu...
chronologicky