U otca v aute sa poteším Morning After Dark a objavujem v sebe nepredvídaný popud púšťať si Bad Romance o štvrtej-piatej ráno.V poslednom čase môžem aj Evenfall od Tristanie, Cry For The Moon od Epicy a Ever Fallen In Love od The Buzzcocks (a ôsmich ďalších interpretov).
Dlhodobá srdcovka Sepultura - Territory vo všetkých dostupných live verziách (rozoznávam podľa prvých štyroch sekúnd! ).
Ja som nepovedala aká je moja obľúbená pieseň lebo neviem.Nemám obľúbenú pieseň,len strašne veľa ktoré sa mi páčia,či už sú to terajše šlágre,staršie hity,alebo totálne Old songy,od MJa,Beatles alebo tak...Preto som sem aj napísala tie totálne nové...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a k téme, nemám oblúbenú pieseň. mám desiatky oblúbených pesničiek z ktorých jednu vybrať neviem.
Mne sa momentálne páči Morning After Dark od Timbalanda a Soshy
Jason Derulo-Watcha Say , má nádherný refrén...
Keri Hilson-I Like je tiež dobrý námot
Rihanna-Rousian Roulette alebo Hard...
Dlhodobá srdcovka Sepultura - Territory vo všetkých dostupných live verziách (rozoznávam podľa prvých štyroch sekúnd! ).
myslíš obľúbenú pieseň?
Ja som nepovedala aká je moja obľúbená pieseň lebo neviem.Nemám obľúbenú pieseň,len strašne veľa ktoré sa mi páčia,či už sú to terajše šlágre,staršie hity,alebo totálne Old songy,od MJa,Beatles alebo tak...Preto som sem aj napísala tie totálne nové...
A ktorá je tá Tvoja?
Ťažko povedať, ale asi My immortal od Evanescence
a je to
či už v tejto verzii alebo remix odkedy som ju 1x počul