Uf, politika.. to je podobna tema, ako Superstar - treba to vidiet (uz len pre tu srandu), ale dalej to rozoberat je hadzanie hrachu o stenu a strata casu.
dala som hrdy nevolic, a mi to pripomenulo, ako som nadavala, ze mi zdanili vyplatu a mama povedala:"no! ale ked trebalo volit, tak si sedela na zadku!" pritom ked som mala 18 sa volil jedine europsky parlament
ja som praviciar lebo mojho spoluziaka som sa pytal ze aky je rozdiel tak mi povedal ze laviciari su hajzli tak som praviciar len dufam z eosm si to dobre zapamatal
V parlamente ani na Slovensku neexistuje nejaka polticka strana, ktoru fakt uznavam. Dnes je velmi tazke ist do politiky nie koli peniazom, ale koli tomu, ze chcete svoju krajinu rozvijat a zabezpecit ju tak, aby v nej 5 milionov slusnych pracujucich obcanov zilo na vyskoej krasnej urovni. Problem je v tom, ze Slovensko je krasna krajina, ale bohuzial, nedokaze nikto vyriesit jeho najvacsi problem, ktory nas najviac posiela do velkeho zadku (asi vam dopne co mam namysli). A problem vlady je v tom, ze sa vsade pchaju aj ked to nema zmysel: NATO, (EU) atd. To EU som dal do zatvorky, preto, ze nieje to az take zle riesenie (aj ked...). Mne osobne sa najviac z celeho sveta paci krajina a politika, system, mentalita ludi v krajine zvanej Svajciarsko. Na svete snad niet nic lepsieho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(Hoďte si dlažobnou kockou, ďalej to nemienim rozvádzať.)
Ale to uz som odbocil dost od temy