@Deadlyliving , nie je, len problém je skôr v ľuďoch čo ho nepoznajú... lebo vypočuť si jeden song a podľa toho súdiť je chyba... veľká... lebo u kinga 1 album = 1 hororový príbeh... čiže pre pochopenie treba vypočuť minimálne jeden album
@Lordmmx ja som ho nepočul vôbec ešte, tak nemám ani šajnu o tom, čo mi tu píšeš ale však ja som to nemyslel v zlom, len som sem musel dať svoj mylný postreh
Asi najviac Burzum, ale to ani nieje kapela.. dalej Theatres des vampires, Children of Bodom, Black sabbat, Cradle of Filth, Slayer, Megadeth, Him, Mayhem, Satyricon, Anorexia Nervosa
metallica jednoznacne - srdcovka mohja najvacsia... ale zboznujem aj megadeth a iron maiden.. ale vela mi ich tu chyba.. napr slayer, anthrax, pantera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
len neviem kde ste vynechali takých "bohov" ako hypocrisy, opeth, carcass, korpiklaani, amon amarth a pod.
hej, mám rada Cavaleru.
.... ..
@Fr4nk1 AC/DC ale nieje metal
Na Cavalere som bol, Sepultura je dobrá, a Soulfly sú úplne super
Ale tak inak Lojzo a Senzi-Senzus.
a ja som tiež bola na Cavalere a aj na Soulfly
srať na sever, najlepší metal je z Latinskej Ameriky
Všetky Milujem ...
» en.wikipedia.org/wiki/King_Diamo...
HAIL TO THE KING
S metallicou on the stage:
z neuvedených Death
z neuvedených slovenských jednoznačne Abhorrence » www.myspace.com/abhorrence...