Dalmatínec, preto, že ho mám. 8)
Facsinuje ma hlavne preto, že ako malá som si myslela, že taký flakatý pes neexistuje, iba ak plyšový
A ešte sa mi páči boxer, staford, anglický kokeršpaniel a ešte jedna rasa, čo majú susedia, ale to je také vzácne, nevšedné plemeno, momentálne neviem ako sa volá
velky bradac....lebo mala som takeho psa....sice to bol krizenec velkeho bradaca a vlciaka ale bol to moj naj pes....a ked budem mat tu moznost mat znovu psa tak to bude urcite velky bradac
mne sa páči jednoznačne nemecký ovčiak. teda ak by som si mal kúpiť psa, tak s najväčšou pravdepodobnosťou asi toho. ale páči sa mi aj doga a írsky seter, keby tak neslintal ale vyzerá pekne
border collie - pre svoju ohromnu inteligenciu, vitalitu, pojasenost a neunavnost
anglicky kokerspaniel - pre ten pohlad a neuveritelnu vernost
sibirsky husky - to je tajne:p
nemecký ovčiak-inteligentný, pomerne ľahko vychovateľný a poslušný...pomerne veľký, dobrý aj na obranu, aj pekný pes to je...má dobré vlastnosti proste
PAPILLON - Strasne hravi, neskutocne pozorni, inteligentni a velmi lahko vycvicitelni psici. Hrozne naviazani na pana a nedovercivi voci cudzim.
BORDER COLLIE - Nesmierne inteligentne psy, s obrovskou chutou pracovat a kedykolvek vo vsetkom vyhoviet panovi.
SHELTIA - Asi kombinacia predchadzajucich dvoch, takze niet o com
mne sa pacia vleke psy ako moskovsky salasnicky pes a tak,ale kedze mam pudlika a nehccem ho urazit, tak pudlici, lebo su vazne mimoriadne inteligentne, neviem si to vysvetlit, ako sa to do takej malej hlavicky zmesti, jedna kamaratka dokonca naucila pudla splachovat ich zachod nas vie aspon otvarat dvere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Facsinuje ma hlavne preto, že ako malá som si myslela, že taký flakatý pes neexistuje, iba ak plyšový
A ešte sa mi páči boxer, staford, anglický kokeršpaniel a ešte jedna rasa, čo majú susedia, ale to je také vzácne, nevšedné plemeno, momentálne neviem ako sa volá
anglicky kokerspaniel - pre ten pohlad a neuveritelnu vernost
sibirsky husky - to je tajne:p
BORDER COLLIE - Nesmierne inteligentne psy, s obrovskou chutou pracovat a kedykolvek vo vsetkom vyhoviet panovi.
SHELTIA - Asi kombinacia predchadzajucich dvoch, takze niet o com