Tak ja som zatiaľ tak počul že treba SPŠ s maturitov a potom na 6 mesiacov ako vyučiť sa za policajta nejak tak už neviem presne Ja idem koli tomu že dobre zarabajú ta ták no ;-DDDDD
@lawey pozri sa na nasich policajtou??? kamarat si dal zrychlenu policajnu "vysoku", a to skoro to iste ako pravnicka skola len nie 5rokou ale za 2 roky... takze ucenie je velmi narozne ked sa maju naucit take kvantum uciva za tak kratky cas....
viem že je niekde stredná škola pre toto povolanie (policajt) len neviem či to nie je až v BA (pezinok?) .. a to by si mal zrejme ďaleko ako pozerám.. a ak chceš zarábať veľa ako policajt tak to musíš pekne makať a nebyť len taký rádový... o vojakoch nič neviem.. sorry
Choď na nejakú ktorú keď spravíš a potom ťa náhodou nevezmú do armády aj využiješ , čiže nechoď na strednú krajčírsku len aby si mal maturitu. Ja by som išiel na nejakú hotelovku asi.
@lawey Vieš aké majú policajti testy aby ich tam zobrali ?
A aký mali výsledok v IQ test národa ? viem že to bolo trápne a že sú to kokoti väčšinou , hlavne tu v BA (neviem ako inde) ale nepodceňuj všetkých až tak
Ale zato vojaci su iny vymletaci Na strednej vojenskej skole mali test z matematiky nakreslit 2 vodorovne ciary, nakreslil 2 prekrizujuce sa ciary a dostal 50% bodov lebo jednu ciaru nakreslil spravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
pozri sa na našich fízlov...tú školu musí zvládnuť aj debil....a keď sa tak zamýšľam taks a aj čudujem ako môžu mať podaktorí maturu
a ja zatial ešte zo smiechom "plánujem" ísť na polic. akademiu z cestovného ruchu
Zdruzena stredna skola momentalne zaostalych, sikanovanych a menejcennych
@lawey Vieš aké majú policajti testy aby ich tam zobrali ?
A aký mali výsledok v IQ test národa ? viem že to bolo trápne a že sú to kokoti väčšinou , hlavne tu v BA (neviem ako inde) ale nepodceňuj všetkých až tak
@mm47 to vážne? no tak potom je to asi degenerácia z povolania alebo čo