Do najnovších, staré sledujem málokedy a chýba mi vyhladavanie diskusie, lebo casto zabudnem v akej teme bola a potom sa tazko hlada kym prejdem všetky.
dobra hudba,co ma nasralo..najeňlepsie su hlasky jeden dal dos diskusie ze co by ste si dali zahrat na vlastny pohreb a on ze od Mojseja - tak ma do vody hod
Ale akoze v tych prvych dvoch,to sa niekedy fakt smejem,ked si tam niekedy precitam,vyplody urcitych tipov osob alebo urcitych typov banalnych problemov....az sa za brucho chytam nieeekedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
O dievčatách, o ženách
Filozofovanie
Ako na Windovs
O dospelých
Vstahy
Ostatne ine temy
Potrebujem peniaze
a potom to druhe ako pride a BIRDZ a jeho svet tam chodim tiez ak je daco nove ale nie vzdy sa aj vyjadrim
Vztahy
Filmy a seiraly
O chalanoch, o muzoch
O dievcatach, o zenach
vacsinou sledujem nazov diskusie, to kde je priradena nehra u mna prilis velku ulohu.
Vacsinou prispievam do najnovsich diskusii,pretoze tam mam istotu ze aj niekto odpovie a prida svoj nazor.
V starsich diskusiach je malokedy reakcia- co je dost chyba.
Čo ma nasralo
Dobrá hudba
Filozofovanie
O chalanoch, o mužoch
O dievčatách, o ženách
Vzťahy
Ostatné (rôzne) témy
sem-tam aj tie ostatne, ale tieto vacsinou
O dievcatach, o zenach
O chlanoch, o muzoch
Ale najnovsie ma zaujala viera v Boha, fakt sranda citat tie nekonecne hadky
birdz a jeho svet
dobra hudba
viera v boha
filozofovanie
nie su v ziadnom poradi
O dievcatach, o zenach
Dobra hudba
Ale akoze v tych prvych dvoch,to sa niekedy fakt smejem,ked si tam niekedy precitam,vyplody urcitych tipov osob alebo urcitych typov banalnych problemov....az sa za brucho chytam nieeekedy
ani neviem preco aj sa daco podozvedam zasmejem sa poucim