chcela by som sa s vami poradiť . Idem si farbiť vlasy na červeno. Na tak tmavo červeno,nie krikľavo a chcem sa spýtať s akou značkou máte najlepšie skúsenosti.
najlepsie co som zatial mala bola sa volala že malinová...na zaciatku tuu bolo bordove, potom sa to vymyvalo do cervenej až do ryšavej, takže až do najbližšieho farbenia s nemala problem s nejakou neidentifikovatelnou vyblednutou farbou
Ja by som tiež rada vedela akú značku farby respekt. šamponu mam použiť.. nechcem aby som to mala prvý deň červene a potom nejakej neidentifikovatelenej farby jak nejaky pako ..
Btw. čo myslíte? hodí sa mi vôbec? mám zelené oči, som biela jak riaditelka vapeniek a bledé obočie a podovdnu farbu mám taký špinavý blond.. čo myslíte?
palette určite nie!! to je veľmi zlá červená! mne z drogériových chytilo najlepšie od syoss, a to som mala fakt asi všetky červené z drogerky :/ a z internetu som si objednávala potom od manic panic - wildfire, síce drahšie, ale veľmi pekná a kvalitná farba
Od manic-panic si kupujem pravidelne, ale bez toho aby si si odfarbila vlasy ti nechytí. Vôbec, ani náznak ak to samozrejme nemáš nacapené na hlave pol dňa. Je krásna, ale vymýva sa. Neuveritelnou rýchlosťou. A zo sýtočervenej mám v polke mesiaca cukrovú vatu na hlave. Ale zas mne tá ružová vyhovuje, ale keď píšeš,že nechceš kriklavú, tak asi ten Syoss je celkom fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
po 6 dnoch uz nic moc.. ten pekny odtien sa zmyje a zostane to take do oranzova, preto teraz hladam nejaku cervenu co by bola skor do ruzova
Btw. čo myslíte? hodí sa mi vôbec? mám zelené oči, som biela jak riaditelka vapeniek a bledé obočie a podovdnu farbu mám taký špinavý blond.. čo myslíte?
uz su neni
Ja by som teda chcela nejakú takúto a tiež nechcem,aby sa mi to hne´d vyzmývalo..
Aaa ďakujem za radyy