ankety su na to aby si niekto spravil statistiku, ktora ho zaujima, nevadia mi ziadne ankety, na co je potom toto forum? ked chcem hlasovat, hlasujem, ked nie tak tam neleziem... je mi to uplne u riti ake tu budu ankety...
ankety typu: vydela som v buse chalana s krasnymi ocami ale neviem ci by to medzi nami klapalo lebo mal boty znacky adidas a nie nike.co mam robit??????prosiiiiiiiiiiiim
ach jaj chybička se vloudila... ak by ju niekto nepochopil tak každý čo hlasol za "Ankety, ktore zakladajú "PoQ3CoWéé d3cQáááá xDDDD""...nepripočíta mu to hlas do ankety, ale napíše ten komentár do diskusie...asi nejaké proti opatrovanie pokecovej gramatiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
takže... hlasoval som za druhú možnosť, hoci aj tá prvá je na nervy... no tá sa poväčšinou aspoň dá čítať.
Ankety, ktore zakladajú
PoQ3CoWéé d3cQáááá xDDDD = pokecové decká = ankety, kt. sa nedaju citat
btw,zaujimalo by ma,prečo ma @radulik7 v každej ankete kde hlasovala zvýraznený nick?
myslím @30