Cadillac Eldorado, starý model s tým nezmysleným americkým 8,2 - litrom, ktorý nemá žiadny výkon a žere ako hajzel. Nastavil by som tempomat na dve kilá, vyhodil by som pištol na palubku, vyložil by som si nohu na to obrovské kreslo spolujazdca, pustil by som si ZZ top, a hral by som sa, že fičím po route 66.
Alebo ešte tú nádherne arogantnú novú 760Li a parkoval by som to cez tri miesta, alebo naprostred trávnika v parku aby sa nad tým všetci fajne pohoršovali.
@athelasil vidíš, ešte aj birdz vie, že viper je hovadina...
@zannie jooj veď ja som tak presviedčala otca (lebo teraz robím ten vodičák a bavíme sa už aké auto kúpiť atď ale ono to TOĽKO žerie a je s tým TOĽKO problémov že omfg.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
muscle caaaaaaaars
alebo
alebo nejake BMWcko...mozno Ferrari
Alebo ešte tú nádherne arogantnú novú 760Li a parkoval by som to cez tri miesta, alebo naprostred trávnika v parku aby sa nad tým všetci fajne pohoršovali.
@athelasil vidíš, ešte aj birdz vie, že viper je hovadina...
raz si chcem vyskusat nejaku luxusnu ameriku, aspon na rok a s LPG (presne tuto)
medzitym hocico nezvycajne, preferujem benzin, podla okolnosti, moznosti a potrieb
a @majusssska urcite chcela povedat ze chce toto a iba toto
A z týchto jeden je môj.. mám aj šoféra, len je niekedy ňervný keď chcem polovičný a nemám kartu..
Najradšej však:
@33 @natashatko nedokážem si predstaviť lepšie skrášlenie rána a vlastne hej... vidieť cestu do školy z poza volantu toho skvostu
ach
alebo
nieco pouzitelne v beznej premavke, nenapadne, dokonca aj prakticky vyuzitelne ale pritom neskutocne vykonne napriklad:
tu som uz dlho nevidel
ale uplne najviac tuto krasnu skodovku
len a len