Birdzáci a auto-moto nadšenci poraďte mi aké auto kúpiť v cenovej relacií 4000-6000€. Niečo spoļahlivé, bezpečné, výkonné, do rôznych podmienok a spotreba moc nehrá rolu ale zbytočne nech nežere ak nemusí Otázka znie aké auto a prečo ?
V tejto cenovej relacii mas toho velmi vela na vyber. Ako hovorim kazdemu, otvor autobazar, vyfiltruj, vyber si co sa Ti vizualne paci, najdi si tak cca 5 kuskov a tie daj. Na to sa uz potom da povedat, ktore je z toho dobre, ktore nie (staci model auta).
aké sa ti lúbi take si kúp. predpokladam ze renaulty, pezoty alebo podobne picoviny sa ti nelubia tak sa nemas coho bat
rozumna volba by bola nejaka oktavka za tu cenu, ale ja nie som moc na rozumne volby
@tlstyholub xD lebo stocena smradlava mladym kktom vyhoncovana chrochtavka "v dizlu" je najsamelepsie auto .. @Rocafella radsej sa tu racionalne veci nepytaj
Mazda je super auto, ale hovorí sa, že plechy hrdzavejú najrýchlejšie spomedzi automobiliek... Ktovie, človek nikdy nevie. No a je to diesel... Chystáš sa veľa cestovať? Bude to tvoje prvé auto?
Inak Mazdu mám aj ja rád, sú pekné a v spoľahlivosti ich považujem za nadpriemer... Ale máš aj lepšie.
Nejaký Volkswagen by som ti odporúčil. Volkswagen golf 5, by som ti odporúčil.
A prečo? Lebo Made in Germany. Jednoznačne diesel, keďže podľa mňa jazdíš častejšie trasy. Tak, 1.9TDI. Skvelá spotreba a lacný servis. Bavoráka za 6000 si nekupuj. Drahý servis a za 6000€ kúpiš šrot, budeš len doň vkladať peniaze a na benzínke ťa budú poznať, ako syna.
Mazda, kia, hyuandai, honda, a také pi*oviny si nekupuj.
koncern by som ani nepozeral, ak chceš ráno dojsť na parkovisko a hladať si auto ale presne záleží na tvojich preferenciách, ja by som ti asi odporučil focus mk2 alebo keď sa posnažíš a chceš niečo výkonnejšie, nájdeš v tej sume focus mk1 ST170 alebo mondeo ST220, otázný je samozrejme stav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
rozumna volba by bola nejaka oktavka za tu cenu, ale ja nie som moc na rozumne volby
» www.autobazar.eu/volvo-v50-20-d-...
Čo si myslìte? @Diehard @0sea
Inak Mazdu mám aj ja rád, sú pekné a v spoľahlivosti ich považujem za nadpriemer... Ale máš aj lepšie.
A prečo? Lebo Made in Germany. Jednoznačne diesel, keďže podľa mňa jazdíš častejšie trasy. Tak, 1.9TDI. Skvelá spotreba a lacný servis. Bavoráka za 6000 si nekupuj. Drahý servis a za 6000€ kúpiš šrot, budeš len doň vkladať peniaze a na benzínke ťa budú poznať, ako syna.
Mazda, kia, hyuandai, honda, a také pi*oviny si nekupuj.
» auto.bazos.sk/inzerat/6341893...
» auto.bazos.sk/inzerat/6342049...
Alebo, skús pohľadať niečo zo zahraničia.
Čoho som sa to dožila