Nazdar ludia. Cez leto pojdem do prace do zahranicia a preto by som si po lete chcel kupit nejake pouzivane auto z bazaru. Mozte mi poradit ake? Budem mat k dispozicii cca 4000eur a mne sa pacia skor take sportove auto nieco napriklad ako Chevrolet Camaro
a neviem či vieš ,ale kúpa auta nie len o tom,zarobit si na auto v práci ,kúpit si ho a žit....odkial zoberieš peniaze na positku,servis,tankovanie,bežná údržba??
neboj, myslim aj na to ak kupim auto za 3500 tak mi ostane 500 na ostatne veci no a pocas roka peniaze viem setrit ja sa momentalne tiez staram takto o jedno auto a je to fajn a da sa to len to je blbe ze ho nemozem mat kazdy den
no neviem podľa mňa 1.9-2.5 TDi nebude mať jednak nič spoločné fyzicky ani duševne s camarom tak dám radu: šporťák za 4000 no neviem zopár ich na bazároch je, škoda len že väčšinou také autá športové mali mladí adolescenti ktorí ich linčovali ako sa len dalo ke´d tak idem po večeroch cez víkend autom vidím čo sa na cestách dokazuje .. takže sa len modliť aby si z bazáru nedotiahol nejaký zlepenec držiaci a idúci len silou vôle nemenovaný autobazár predáva teraz aj TT so 165KW za 3000 eur asi to by bolo najviac muziky za najmenej peňazí ale verím že tá cena bude stavu adekvátna potom som našiel ešte 300ZX, síce stará čára ale neokukaná, Volvo C70 moc pekné podľa mňa, Saab 9-3 Cabrio, Lexus SC,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov