Mercedes, Škoda... Predtým VW, druhá Škoda, tento rok bude prírastok ak pôjdu súčastné dve do čerta mám vyhliadnutých 30 typov ktoré ma oslovujú - to čo bude v najzaujímavejšej ponuke z nich beriem, no najradšej som jazdil so škodou tlačenie na doraz prevádzka lacná spotreba nízka pohodlie relatívne keďže Laurin&Klement; okej takmer žiadna strata na cene - mercedes 3x vyššia spotreba - 4x vyššia prevádzka a raz taká strata na cene - VW malé žihadlo síce pohodlie úplne na prd no jazdné vlastnosti skoro ako u motokáry ... vždy využijem šancu zajazdiť si na niečom novom síce ani za 10 rokov sa na mercedes stredná trieda nebude chytať ničím zdá sa mi čím ´dalej tým viac pretechnizovaný a človek už je v ňom takmer úplne pasívny článok - je pravdou že pohodlie je porovnateľné s prvou triedou v lietadle ale to auto je takmer nepoužiteľné do mesta a na naše taktiež - pomlčím koľko krát klakol podvozok ... keby nepotrebujem auto bol by som asi najšťastnejší ... no bohužiaľ
BMW e46 2003 , ale mám ho od októbra, a je na mna dosť divoké... takže rodičov v nom voziť nemôžem, oni sa vozia na octavii 2008 combi(na tej som začínal)
Mam novu Skoda Fabia Active rocnik 2013 som s nou spokojny ked ze je to nove auto ale patri medzi slabsie auta ked ze ma obsah len 1.2 a 44kW ale mne to staci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja mam ruzovy tesla roadster