sewaas chcela by som sa opytat najme chalanov,ze aka kombinacia sa im na babach najviac paci:hnede oci+blon vlasy,alebo hnede vlasy+zelene oci...viem ze mnohi z vas si pomyslia ,ze to zavisi od kazdej baby inak kazdej pristane nieco ine...ale aj tak som z
myslim ze vobec nie je dolezite ako clovek vyzera ale to aky je..mozno to niektori z vas, najma ti mladsi, nechapu, ale casom vam to dojde...najprv sa mi pacili blondaci s modrymi ocami, potom tmavovlasi s hnedymi ale zalubila som sa do chalana ktory vobec nebol moj typ...vsimla som si ho az po roku co sme sa poznali..takze skor by som sa spytala ake vlastnosti by mal mat a nie ake oci alebo vlasy...co z toho ze je ten dotycny krasny ked si s nim nemas co povedat..porozmyslaj
Tak mne sa pacia tmavo vlasky, blondiny, hnede oci, modre oci, ale len wtedy pokial maju nieco w hlawe, nie su namyslene (aj ked ja som trochu ), su uprimne, mile, nezne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a samozrejme ze ma uputa kazde dievca co ma sarm
a oci si nesimam na tych mi nezalezi... asi preto ze som trochu farboslepy
ale inak to nieje o farbach ani nahodou, nahodou by som sa stal farboslepym a potom by som si vyberal odtiene sedej